Vi er eksperter i Vedvarende energi

Interessen for vedvarende energiløsninger og grøn strøm har været støt stigende gennem de seneste år. Bedre Bad Viby har været med gennem hele perioden og har udført en lang række projekter, der har sikret de enkelte kunder store besparelser og en grøn energimæssig samvittighed.

Vi kan levere varme- og energiløsninger uden brug af fossile brændstoffer (kul og olie og lignende) til private og erhverv. Ved at udnytte jordens ressourcer såsom solens stråler, så kan vi skabe energiløsninger, som ikke belaster miljøet. Som Certificeret Energivejledere kan vi hjælpe dig med en løsning til enhver vedvarende energiform, som er tilpasset dine ønsker og behov.

BLIV HELT ENERGITJEKKET

Med den rigtige vejledning er der penge i vedvarende energikilder – men hvor meget kan du spare? Et besøg af din lokale Bedre Energi-vejleder hos Viby VVS & Blik hjælper dig med at blive energitjekket. Med ny og innovativ teknologi er der mange muligheder for grønne løsninger i boligen. Ofte kan en energirigtig løsning finansiere andre forbedringer af boligen.

Vi er totalleverandør i ordets bredeste betydning: Vi leverer grøn energi fra idé-fase til nøgleklar installation – så du får den rigtige rådgivning og ikke behøver at løfte en finger.

Book dit energitjek allerede i dag her

Se mere om vores energiløsninger i vores inspirationskatalog her.

 

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

Læs mere om:

Du kan også: