Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Vi skaber nye badeværelser i Viby J og omegn

Hos Viby VVS & Blik ApS tilbyder vi en genvej til et nyt badeværelse. Du skal blot afklare med dig selv og familien, hvordan badeværelset skal se ud. Derefter har vi totalløsningen, hvor vi tager hånd om hele dit badeværelsesprojekt og realiserer alle drømme og ønsker til det nye badeværelse. Du slipper for besværet, når vi håndterer hele indsatsen: Fra vores fagfolk kommer med indretningsforslag til koordinering af håndværkere. Alt du skal gøre, er at læne dig tilbage og glæde dig ved tanken om at slå døren op til et nyt badeværelse. Du skal blot afklare med dig selv og familien, hvordan badeværelset skal se ud.

Hvis du ønsker gratis hjælp til badeværelsesindretning, masser af badeværelsesinspiration, vejledning til plantegning til badeværelse samt svar på “pris nyt badeværelse”, så kan du med fordel bestille et Gratis Badtjek her.

Et velindrettet badeværelse til glæde for hele familien

Med et velindrettet, smukt og funktionelt badeværelse får alle i husstanden glæde af den forbedret komfort. Når vi forvandler gammelt badeværelse til nyt, så får du både et bedre indeklima og højere livsværdi, samt en stigning i din boligs værdi.

Dit helt personlige badeværelse

Vi giver dig mulighed for, at din individuelle smag og stil kommer til udtryk, så du til fulde kan forfølge dine ideer og drømme til badeværelset. Vi hjælper dig med viden og indsigt og leverer masserer af inspiration til indretning af badeværelset. Det er dit individuelle valg, om det skal være:

 • et klassisk badeværelse
 • et minimalistisk badeværelse
 • et romantisk badeværelse
 • et topmoderne bademiljø – fyldt med de seneste features og funktionaliteter
 • et lille badeværelse med fokus på smarte opbevaringsløsninger

Ekspertise inden for nyt badeværelse som totalentreprise

Med vores ekspertise præsenterer vi dig for de bedst mulige løsninger – og når badeværelset skal realiseres, udfører vi det med håndværksmæssig akkuratesse og professionalisme. Vi sørger for al planlægning, installation og montering af VVS-elementer, samt at hyre de relevante håndværkere ind, som vi har brugt før og har tillid til kan løse opgaven rettidigt og til perfektion. Hos os kan du have fuld tillid til, at alle aftaler overholdes omkring tidspunkt for færdiggørelse og pris.

Her kan du se referencer fra nyopførte badeværelser eller renovering af badeværelser, som Bedre Bad har udført over hele landet: Få inspiration her.

Her skaber vi nye badeværelser

Vi skaber smukke og funktionelle badeværelser over hele Aarhus og omegn – herunder også Viby, Tranbjerg, Solbjerg, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Hørning og Højbjerg.

Ring på tlf. 86 29 29 35 for at aftale et besøg i et inspirerende showroom med badeværelser, hvor vi står til rådighed med vores ekspertise og erfaringer.

Se mere inspiration i vores inspirationskatalog her.

Bestil et gratis badtjek

Vi tilbyder gratis badtjek helt uforpligtende for dig. Et nyt bad starter med et badtjek, hvor vi kommer hjem til dig, ser dit nuværende badeværelse og vurderer dine muligheder for f.eks.:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Vi rådgiver til en bedre løsning til dit badeværelse, så du har den bedste inspiration til at træffe de rigtige valg til dit nye badeværelse. Vi lytter til dine behov og ønsker og skræddersyer en gennemtænkt løsning til dit drømmebadeværelse. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om projektoplæg med plantegninger, tegninger med møbler, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

  Navn

  Email

  Telefon