Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Ledige stillinger

Viby VVS og Blik er et moderne VVS firma med stolte traditioner. Alle vores medarbejdere er faguddannede, opdaterede via efteruddannelser og meget serviceorienterede i forhold til kunderne. Som ansat hos Viby VVS & Blik har du gode udviklingsmuligheder i vores frie og uformelle miljø.

Vi vægter kvalitetsuddannelse højt. Derfor har vi altid ansat 2-3 lærlinge, samt flexjobbere er en del af vores team. Vi vægter kvaliteten af vores arbejde højt, og derfor (som medlem af Bedre Bad og Energi), har vi adgang til vores eget akademi, hvor vi løbende sender vores medarbejdere på efteruddannelse og kurser, for at dygtiggøre dem. Du kan derfor altid forvente at vores arbejde er klaret til perfektion, da vi altid er opmærksomme på nye trend, tendenser og arbejdsmuligheder.

Se nedenfor de aktuelle stillinger:

VVS-montør med erfaring inden for energi.

Hos Bedre Bad og Energi/Viby VVS og Blik, søger vi ihærdigt en ny VVS-montør, som har erfaring inden for energi. Hvis dette lyder som dig, så skynd dig ind på stillingsopslaget.

Vi glæder os til at høre fra dig

Gratis badtjek

Uopfordrede stillinger

Vi er altid interesseret i dygtige fagfolk, som kan medvirke til den fortsatte og løbende udvikling af vores firma.

Vi tager derfor meget gerne imod din uopfordrede ansøgning på mail: info@viby-vvs.dk. Din ansøgning vil blive behandlet seriøst og fortroligt.

Kontakt os i dag hvis det lyder spænende. Viby VVS og Blik laver opgaver i en stor del af Østjylland, heriblandt hele Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Hørning, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. Vi laver opgaver inden for VVS, blik, badeværelser, varme og energi.

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Mere om din lokale sanitet, energi og VVS’er:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

    Navn

    Email

    Telefon