Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Gratis Badtjek

Den perfekte start på et nyt badeværelse

Hvis du synes at renovering, udvidelse eller ombygning af dit nuværende badeværelse er uoverskueligt, så kan du med fordel læse med her. Vi ved om nogen, at badeværelsesdrømmen kan være et uoverskueligt projekt, som kræver en masse tid og ressourcer før det er muligt, at danne sig det fulde overblik. Dette kan et badtjek være med til at løse for dig. Vi præsenterer dig for de moderne løsninger til badeværelser og giver dig overblik over mulighederne for forbedring af dit badeværelse. Vi tilbyder sparring til både renovering, udvidelse, nybyggeri og selv udskiftning af ét eller flere badeværelseselementer.

Gratis badtjek

Book et gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Vidste du samtidig, at dit badeværelse er det dyreste rum at ombygge, hvis man sammenligner det med boligens øvrige rum? Det er derfor ekstremt vigtig at få præsenteret samtlige badeværelsesmuligheder på markedet. Uanset om du er i markedet for et nyt badeværelse, en omlægning eller en udvidelse, så kan et gratis Badtjek fra Viby VVS & Blik være med til at løse din problemstilling.

  Hvis du måtte have yderligere spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid imødekommende, og du finder vores kontaktinformationer her.

  Book dit gratis Badtjek allerede i dag!

   

  Øg komforten

  Mange deler den samme holdning som os. Vi mener nemlig, at badeværelset er det rum i boligen, som bidrager mest til boligens samlede komfort. Det betyder altså, at du med et nyt og moderne badeværelse kan øge komforten markant. Vores generelle erfaring er blandt andet, at det oftest kræver færre investeringer, end man først havde antaget, for at opnå en øget komfort. Det kan først og fremmest ske gennem en udskiftning af dit gamle toilet til et douchetoilet. Det kan også ske gennem en ombygning af moderne badeværelsesmøbler.

  Vores pointe er blot, at vores badtjek ikke kun er til dig, hvor badeværelset skal have en totalrenovering. Det er også til dig, som blot ønsker gode råd og vejledning til, hvordan man simpelt og enkelt kan øge komforten uden en større investering. Uanset hvad netop dit formål måtte være, så kan du forvente den samme kvalitet og engagement fra os. Vi ser frem til at besøge dig.

  Bestil dit Badtjek i dag

  Du kan bestille dit badtjek allerede i dag ved at indtaste dine oplysninger nederst på siden. Hos Bedre Bad Viby tilbyder vi et gratis badtjek til dig, som samtidig er ganske uforpligtende. Selvom det er uforpligtende, så tager vi det stadig ekstremt seriøst.

  Når du bestiller et tjek af dit badeværelse, så vil du få besøg af en erfaren og kompetent bad ekspert, som kan være med til at overskueliggøre din muligheder. Under besøget vil bad eksperten gennemgå dit badeværelse fra A til Z. Det gælder altså alt lige fra klinker, vask, blandingsbatteri, brusekabine og ventilation. Løbende har du mulighed for at stille spørgsmål, som vores dygtige medarbejdere, med garanti kan give dig en god forklaring på. Til sidst har vi mulighed for at opstille en række muligheder og løsninger, som du med fordel kan tage med i dine overvejelser til dit badeværelsesprojekt.

  Dette er langt fra et krav, men blot et godt råd til dig, som bestiller et badtjek. Det er nemlig en betydelig fordel, at du er opmærksom på husstandens behov. Den primære årsag er, at vores bad ekspert i langt højere grad har mulighed for at præcisere løsninger efter netop dette. Det medfører samtidig, at du bliver præsenteret for færre, men mere relevante muligheder. Det skærper altså mulighederne, hvilket betyder, at du kan fokusere på netop de løsninger, som er skræddersyet husstandens behov. Det sparer dig i sidste ende tid, hvor du samtidig er sikker på, at vælge den løsning, som passer dig bedst.

  Fokus på individuelle behov

  Hos Bedre Bad Viby har vi i mange år sikret moderne og funktionelle løsninger til mange forskellige typer af kunder. Vi er nemlig bevidste med, at der sjældent er én badeværelsesløsning, som passer til flere forskellige typer af kunder. Årsagen er selvfølgelig, at vi alle har forskellige behov og præferencer, da vi befinder os i forskellige livsfaser.

  For hvert badeværelse, som vi har renoveret, ombygget eller udvidet, så har vi generet en ny mængde af erfaring og viden, som vi tager med til næste badeværelsesprojekt. Det betyder, at når du vælger Bedre Bad Viby, som din professionelle samarbejdspartner, så er det samtidig din garanti for, at du bliver præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som netop findes på markedet i dag. Vi kan hjælpe dig igennem projektet uanset hvor omfattende det end må være. Vi har mange års erfaring i ombygning, delrenovering og totalrenovering af badeværelser.

  Sildebensklinker i bad

  Kom sikkert i mål

  Vi er stolte af, at kunne kalde os for Certificeret Vådrumsinstallatører. Det er din garanti for, at vi har den nødvendige viden, som det kræves til etablering og installering af nye badeværelser. Det indebærer også korrekt til- og afgang af vand. Hvis ikke du vælger en bad ekspert med den nødvendige viden, så kan det ende med, at blive meget omkostningsfuldt for dig. Dog kan du ved valg af Bedre Bad Viby trygt stole på, at dit badeværelse bliver leveret til tiden, i rette kvalitet og til den aftalte pris.

  Du skal blot læne dig tilbage, og nyde det endelig resultat.

  Vi ser frem til at høre fra dig.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 29 29 35
  Mail info@viby-vvs.dk

  Thomas Eggertsen Viby VVS

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

   Navn

   Email

   Telefon