Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Totalløsninger til nyt bad og bryggers

Med stor erfaring i gennemtænkte løsninger, skaber vi lækre badeværelser og funktionelle bryggers. Opgaverne spænder vidt fra:

 • Installation af en enkelt vandhane
 • Udskiftning af badeværelsesmøbler og inventar
 • Installation af komplette varme- og ventilationsanlæg
 • Totalløsninger inden for bad og bryggers

Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Og med vores mange års erfaring så er vi ikke bange for at smøge ærmerne op og gå i gang med arbejdet. Vi har medarbejdere som spænder vidt og bredt inden for energioptimering, VVS og sanitet samt blikarbejde. Derfor kan du også være sikker på at når du ringer til Bedre Bad Viby, så er du i trygge hænder og du kan forvente en kompetent sparringspartner. Vi står jo som sagt for alt i forhold til løsningen du vælger ved os. Vi booker relevante håndværkere ind til projektet og vi vælger kun håndværkere som har samme høje standarder i forhold til kvalitet.

Vand, varme og afløb er ikke noget, du skal bruge energi på i hverdagen. Det skal bare virke. Vi sørger for, at dine installationer bliver udført korrekt – og med omtanke. Så hvis du er i markedet for en totalrenovering, så kan du trygt kontakte Bedre Bad – Bedre Energi Viby og få en snak med os.

Totalløsning til nyt bad

Nogle ønsker standard badeværelser, mens andre foretrækker de mere eksklusive løsninger. Nogle vil have det mest nødvendige, hvor andre ønsker at skabe et rum for velvære, afslapning og trivsel. Vi står for mangfoldighed i produkter og løsninger, og vi kan komme med oplæg, der er skræddersyet den enkelte families ønsker og behov. Derfor kan du også være 100 % sikker på at den løsning der står øverst på ønskelisten ved dig er den løsning vi vil arbejde videre med. Mulighederne er uanede indenfor badeværelser, bryggerser og andet lignende. Derfor skal vi ikke lade os begrænse ved første indtryk når vi snakker badeværelsesløsninger. Derimod opfordrer vi vores kunder til at komme med de vildeste ønsker og bare lytte til hvad der er muligt efterfølgende.

Få besøg af VVS-installatør uden beregning

Det koster ikke noget at få besøg og høre mere om mulighederne for en ny badeværelsesløsning i din bolig. Vi kalder det et Gratis Badtjek og du kan læse mere og bestille her.

På de mere omfattende idéer og ønsker skitserer vi oplægget i en 3D tegning. Den totale løsning fra A til Z begynder med gode råd og afsluttes med et komplet badeværelse eller bryggers klar til brug.

Tryg gennemgang af muligheder og showroom i Aarhus

Vi har adgang til et inspirerende showroom i Aarhus, hvor du på tæt hold kan undersøge materialer, farver, design og samtidig få ideer og rådgivning til dit nye badeværelse.
Kontakt os på tlf. 86 29 29 35 for at træffe aftale om et besøg og se de mange muligheder.

Få også inspiration i de mange forskellige showrooms / udstillinger, vores samarbejdspartnere tilbyder lige i nærheden af dig. Klik her og find de nærmeste showrooms.

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Kunne vi friste med et gratis badtjek?

Vi tilbyder gratis badtjek, som er helt uforpligtende for dig. Et nyt badeværelse starter med et badtjek! Du skal regne med at vi tager badtjekket seriøst, for vi kommer hjem til dig og ser dit nuværende badeværelse og vurderer derefter dine muligheder for f.eks.:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering

Vi rådgiver til en bedre løsning til dit badeværelse. Vores rådgivning er den bedste inspiration til at træffe de rigtige valg til dit nye badeværelse. Vi har fokus på at lytte til dine behov og ønsker til dit nye badeværelse og derefter skræddersyer vi en gennemtænkt løsning, der passer til dit drømmebadeværelse. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om projektoplæg med tegninger, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

  Navn

  Email

  Telefon