Varmepumpe indenfor

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Bliv vejledt i varme og energiløsninger

Vi kan tilbyde dig professionel vejledning om den optimale energiløsning, fordi vi er uddannet energivejleder hos Teknologisk Institut. Dermed kan du få vejledning om både opvarmingsformen og klimaskærmen (vinduer, mure, isolering med videre) i din bolig.

Bestil et Energitjek af din bolig

Vi gennemfører gerne et Energitjek af din bolig og giver dig overblik over dine muligheder og de besparelser, der er forbundet med dem. Et Energitjek består af en gennemgang af din bolig på 1-2 timer og konkrete forslag og beregninger på hvor meget du kan spare og hvor meget du skal investere i en ny og bedre energiløsning.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  metro therm varmepumpe

  Vores kompetenceområder

  Uanset hvilket energi eller varme projekt du har, kan Bedre Bad Viby hjælpe. Vi opererer i og omkring Viby. Når du skal udskifte eller istandsætte din varmeløsning, eller blot ønsker vejledning til et varmeprojekt, så er vi her for dig. Hos os køber du ikke bare produktet, du køber hele løsningen. Vores arbejdsfilosofi er, at vi sælger løsninger og ikke kun produkter. Det er, når du diskuterer prisen med os, ikke kun produktet, men den samlede løsning bagefter.

  Så vi sørger for at levere og montere din varmeløsning. Vi forlader først missionen, når vi er sikre på, at alt er ok.

  Rådgivning om muligheder for solvarmeanlæg og solceller

  Solvarme og solceller er verdens mest forureningsfrie energikilde, der er kommet for at blive. Solvarmeanlæg er effektive også når det er overskyet. Solfangere udnytter nemlig den såkaldt diffuse stråling fra himlen og kan installeres på næsten alle bygninger – også på bygninger der ikke har sydvendt tag.

  Husejere med solvarmeanlæg kan helt slukke fyret fra maj til september og derudover bruge solvarme som supplement resten af året. Vi rådgiver gerne om dine muligheder.

  Vi leverer varmepumper

  Hent gratis energi fra jorden eller udeluften.

  Varmepumper er den moderne opvarmningsform til boligen. De installeres i massevis – og det er der faktisk mange gode grunde til. Med en varmepumpe kan du stort set blive selvforsynende med energi – og det er vel at mærke gratis energi, som du henter i udeluften eller i jorden.

  Læs mere om varmepumper her.

  Jordvarme til gård

  Vi lægger jordvarme

  Har du plads omkring huset, kan vi hjælpe dig med at udnytte fordelene ved en jordvarmeinstallation. På det økonomiske område kan du spare helt op til 60 %, hvis du for eksempel skifter fra opvarmning med olie, men også med andre opvarmningsformer vil du opleve en stor økonomisk gevinst og en ren opvarmningsform.

  Vi installerer jordvarmeanlæg på ca. en uge, inklusive nedgravning af slanger i ca. 100 cm dybde. Vi tilbyder også at re-etablere din have (græsplæne m.v.), så du blot skal nyde din nye, billige opvarmningsform.

  Lad os fortælle dig om dine muligheder og fordele ved jordvarme – læs mere om jordvarme her.

  Gratis råd og sparring til varme og energi

  Her er nogle få råd til bedre energi, der giver kan hjælpe dig med at spare penge på energi og opvarmning af boligen. Kunne du tænke dig et overblik over potentielle besparelser beregnet ud fra din energiform og boligs størrelse – så prøv vores gratis energimærkeberegner. Vi tilbyder også kyndig vejledning hvor vi kommer ud og foretager en undersøgelse af boligens energimæssige tilstand. Læs mere og book et energitjek her.

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 29 29 35
  Mail info@viby-vvs.dk

  Thomas Eggertsen Viby VVS

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

   Navn

   Email

   Telefon