Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Om VVS-installatør Viby VVS & Blik

Viby VVS & Blik er en moderne, veletableret virksomhed med mere end 40 års erfaring. Vi løser opgaver med alt fra energioptimering til badeværelses renovering. Firmaets erfarne og dygtige fagfolk udfører en bred vifte af VVS-opgaver for:

 • Private
 • Erhvervskunder
 • Boligselskaber/boligforeninger
 • Skoler/offentlige institutioner
Industri

Installationsopgaver for industrien

Vi udfører opgaver indenfor installations- og vedligeholdelse både for industrien og servicesektoren. Dette er opgaver indenfor vand, varme, sanitet, blik m.v. ligesom vi også udfører en række specialopgaver. Vi laver blandt andet varmeinstallationer, udskiftning af armaturer og vandinstallationer samt meget mere.

En del af Bedre Bad – Bedre Energi

Under navnet Bedre Bad – Bedre Energi er vi således en del af Danmarks største kæde af VVS-installatører. Det er et netværk af højt uddannede og kompetente fagfolk, der laver badeværelser, bryggers og energiløsninger til private, boligforeninger og erhverv. Vi har dermed meget erfaring med i bagagen, og du kan således trygt overlade dine opgaver indenfor VVS til os.

Sildebensklinker i bad

I løbende udvikling

En vigtig ting ved os er at vi er vågne, og vi følger nøje med i udviklingen og er altid klar til at rådgive om de nyeste, bedste og mest fordelagtige løsninger. Vi er samtidig kvalitetsbevidste og går ikke på kompromis for at leve op til kundernes krav om kvalitet, præcision og service. Hvordan kunden har det, er for os det vigtigste når det kommer til god VVS service.

Kontakt os og få rådgivning, inspiration til spændende løsninger eller et tilbud på en opgave.

Fakta

 • 8 medarbejdere
 • Uddannet Certificeret Energivejleder fra Teknologisk Institut
 • Medlem af Tekniq brancheorganisationen
 • Medlem af FJR-ordningen (Autoriseret Fjernvarme Service)
 • Certificeret i VOLA produkter
 • VE installatør
Tekniq arbejdsgiverne

Vi er medlem af Tekniq

Viby VVS & Blik, Bedre Bad – Bedre Energi i Viby er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk. Dette er vi, da vi ønsker at alle vores kunder skal slutte deres samarbejde tilfredse, og med en god fornemmelse i maven.
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer – https://www.el-vvs-anke.dk/

Din lokale VVS-installatør i Aarhus og omegn

Vi udfører opgaver inden for vvs, varme, energi, badeværelse og blikarbejde i hele Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Hørning, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. Vi dækker dermed en god radius af Østjylland, og vi tager gerne ud til dig hvis du skulle få brug for hjælp.

Du er altid velkommen til at kontakte os på 86 29 29 35

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

  Navn

  Email

  Telefon