Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

KONTAKT

Viby VVS & Blik ApS

Fabrikvej 88260 Viby J

Tlf. 86 29 29 35
Fax. 86 28 21 35

E-mail: info@viby-vvs.dk

Her på siden finder du vores relevante kontaktinformationer, så du kan komme i kontakt med os. Du kan enten vælge, at tage kontakt til os over telefonen, hvor du finder nummeret her på siden. Du kan også vælge at skrive til os. Det sker gennem indtastning af dine informationer nederst på siden. Vi forsøger selvfølgelig altid, at svare hurtigst muligt på vores kunders henvendelser.

Åbningstider:

Mandag 08.00-16.00
Tirsdag 08.00-16.00
Onsdag 08.00-16.00
Torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-13.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Gratis badtjek

VIBY VVS & BLIK APS

Hos Bedre Bad Viby har vi mange års erfaring indenfor en bred vifte af opgaver, herunder kan med fordel nævnes alt indenfor VVS, bad og energi. Fælles for alle opgavetyper er, at de bliver løst med den samme engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så kontakt os endelig, og lad os være din professionelle samarbejdspartner til løsning af din næste opgave eller projekt.

Vi er samtidig stolte af, at kunne kalde os for både Certificerede Energivejledere og Vådrumsinstallatører. Det er din garanti for, at vi besidder den nødvendige viden til løsning af opgaver og projekter i høj kvalitet.

Bedre Bad Viby er bevidste med, at vi befinder os i markedet, som løbende er i udvikling. Det er derfor nødvendigt, at være opdateret med den nyeste viden. Det sikrer vi gennem vores medlemskab i den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny viden, hvilket sker gennem vores erfarne og kompetente kollegaer.

Mere om din lokale sanitet, energi og VVS’er:

Lad os kontakte dig:

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 29 29 35
  Mail info@viby-vvs.dk

  Thomas Eggertsen Viby VVS

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

   Navn

   Email

   Telefon