Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

VVS Viby J

Hos Viby VVS & Blik løser vi en lang række af VVS-opgaver for kunder i og omkring Viby. Her på siden har du mulighed for, at danne dig et overblik over de mange forskellige typer af VVS-opgaver, som vi kan tilbyde dig. Hvis din type af opgave ikke er beskrevet, så kan vi med garanti hjælpe dig i mål alligevel, det sker gennem vores mange års erfaring og ekspertise.

Herunder har vi listet en række eksempler på VVS-opgaver, som vi for nyligt har udført for vores kunder. Her kan med fordel nævnes:

 • Badeværelser
 • Stik-og hovedledninger opgaver incl. entreprenørarbejde
 • Service-opgaver
 • Energiløsninger og energiforbedringer
 • Installation af større og mindre anlæg
 • Vand, varme og sanitet

Hvis din type af opgave ikke er beskrevet, så kan vi med garanti hjælpe dig i mål alligevel, det sker gennem vores mange års erfaring og ekspertise. Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med din opgave eller projekt, så skal du også være velkommen til at kontakte os.

Hos Bedre Bad Viby er vi altid imødekommende, og står klar med råd og vejledning.

Få styr på vandet

Som professional VVS installatør, så sikrer vi alle dine installationer, så du har helt styr på vandet i din ejendom. Skal du udskifte dine armaturer – så få et professionelt råd om kvaliteten hos os. Der findes utallige: sjove, praktiske, moderne, gammeldags, designet af hippe designere – for slet ikke at tale om farverne: blank krom, matkrom, stål, messing, guld – endog juvelbesatte !, samt alle regnbuens farver.

Alt i badeværelser

Eksempelvis tilbyder vi renovering, ombygning eller udvidelse af dit nuværende badeværelse. Vi kan stolt kalde os Certificeret Vådrums installatør, hvilket er din garanti for, valget af materialer og ikke mindst udførelsen af arbejdet er i høj kvalitet. Det betyder, at du undgår fremtidige vand- og fugtskader på boligens gulve, vægge og lofte, som kan være meget omkostningsfuldt.

Gratis badtjek

Service og vedligeholdelse

Vi tilbyder både service for dine nye og gamle installationer. Desværre oplever vi, at nogen nedprioriterer vigtigheden af service. Det er specielt, hvis man tager udgangspunkt i et nyt anlæg. Selvom anlægget er nyt, så kræver det stadigvæk service og vedligeholdelse i en eller anden form.

For at give et eksempel, så tages der udgangspunkt i et olie- eller gasfyr. Selvom man har investeret i et nyt fyr, så er det stadigvæk vigtigt at prioriterer servicering. Årsagen skal findes ud fra, at dit anlæg er i brug mange timer om året. Det kan derfor ikke undgås, at der opstår slitage for udsatte dele og komponenter. Du kan ved bestilling af en serviceaftale gennem Bedre Bad Viby sikre, at dit anlæg optimerer sine ressourcer. Det kan mærkes positivt på varmeregningen. Vores pointe er altså, at der er penge at spare ved at have et velfungerende og veltrimmet anlæg. Samtidig øger du også driftssikkerheden markant, så du ikke lige pludselig står en morgen uden varme.

Servicering og vedligeholdelse har også en positiv effekt på levetiden, du har altså mulighed for gennem en serviceaftale, at udskyde dine fremtidige investeringer. Ligeledes mindsker det også risikoen for uforudsete dyre reparationer og udskiftninger.

Energiløsninger og forbedringer

Vidste du, at vi kan kalde os for Certificeret Energivejleder? Vi er altså din lokale energiekspert, når det kommer til råd og vejledning omkring din næste opvarmningsform eller anlæg. Hos Bedre Bad Viby besidder vi altså den nødvendige viden til dannelsen af det fulde overblik over samtlige forskellige energiløsninger, som findes i markedet. Samtidig er vi også eksperter i måling af dit forbrug, hvor vi samtidig tager højde for din boligs isolering, antallet af familiemedlemmer og antal kvadratmeter, som ligeledes har en væsentlig betydning for valg af opvarmningsform.

Du finder mere information om din næste energi- og varmeløsning her.

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Mere om din lokale sanitet, energi og VVS’er:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

  Navn

  Email

  Telefon