Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Gratis energiberegning
til boligejere

Beregn gratis din boligs energimærke her nedenfor.

Energitjek

Energiberegning af hus

Lav en energiberegning og se, hvor stor besparelse og værdiforøgelse du kan opnå ved at energioptimere dit hus. Husets energimæssige tilstand spiller en stadig større rolle ved bolighandel, og du kan med en ny, forbedret energiløsning spare penge og øge salgsværdien af din bolig.

Du kan beregne, hvor meget du kan øge værdien på dit hus ved at energirenovere. Indtast det samlede antal kvadratmeter, dit årlig energiforbrug i kr. eller i kWh, og hvilken opvarmningsform dit hus har. Skriver du i begge forbrugsfelter, beregnes der ud fra kWh.

Den gratis energiberegning giver dig et indledende overblik over din boligs besparelsespotentiale ved energioptimering.

Energirådgivning baseret på beregning

Hvis der er udsigt til betydelige besparelser på forbruget af energi, kan du få energirådgivning af en af vores lokale eksperter i energioptimering og -renovering. Ved et Energitjek giver vores energivejleder dig overblik over energiforbruget i detaljer og uvildig rådgivning om, hvordan du med ændringer og energiforbedringer kan opnå besparelser.

Din beregning starter her:

OBS! På grund af den nuværende energisituation, hvor prisen på energi er steget markant og svinger meget fra uge til uge, vil det være mest retvisende at indtaste forbruget i kWh i forhold til energimærkeberegning og boligens værdiforøgelse. Det beregnede potentiale i besparelser er baseret på en gennemsnitsberegning af energipriserne for 2021. Beregningen vil ikke være retvisende i den nuværende situation, hvis du kun indtaster dit årlige energiforbrug i kr. Alternativt kan du indtaste dit energiforbrug i kr. tilbage fra 2021.

m2
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

    Navn

    Email

    Telefon