Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Livet er lettere og bedre uden kalk

Der er kalk i det vand, du bruger til hverdag. Men kalk giver ekstra arbejde med rengøring og udgifter til bl.a. energi. Du kan dog slippe for alt besværet, hvis du installerer et blødgøringsanlæg, der fjerner kalken fra vandet.

Spar tid og kræfter på rengøring

Med et blødgøringsanlæg sparer du masser af tid og mange kræfter på rengøringen. Især på badeværelset hvor du ikke skal bekæmpe kalkaflejringer på fliser og i kummer. Dine spejle, vandhaner og blandingsbatterier holder sig også flot blanke, uden du behøver have gang i eddike eller kalkfjerner.

Dit bad, dit hår og dit vasketøj bliver ren nydelse

Du mærker også forskellen i badet. Din bruser kalker ikke til, men giver dig jævnt og behagelig douche. Og du kan spare på shampooen og nærmest helt undvære balsam. Dit hår bliver vasket blødt og skinnende i kalkfrit vand.

Det samme gælder også for dit vasketøj, der bliver rent, blødt og behageligt at tage på. Med kalkfrit vand behøver du ikke skyllemiddel for at få tøjet blødt.

Rent tøj med blødgøringsanlæg

Vaskemaskinen lever længere og bruger mindre energi

Alle dine husholdningsmaskiner vil takke dig for at fjerne kalken. Kaffemaskine, elkogekedel, vaskemaskine og opvaskemaskine undgår nemlig at kalke til og belønner dig med længere levetid. Faktisk betyder kalkfrit vand også et lavere energiforbrug, når maskinernes varmelegemer ikke bliver belagt med et tykt lag kalk.

Webshop

På vores webshop kan du finde de forskellige løsninger vi tilbyder indenfor blødgøringsanlæg. Prisen er inklusiv levering og montering – og vi rydder selvfølgelig op efter arbejdet, når vi er færdige. Ved at bestille løsningen hos Bedre Bad Viby får du en Certificeret Vådrumsinstallatør ud for at installere blødgøringsanlægget hjemme hos dig. Dette er din garanti for, at arbejdet bliver udført korrekt.

Klik ind på shoppen her – og find den rette løsning til dit hjem.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

    Navn

    Email

    Telefon