Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Få inspiration til badeværelse

Få inspiration og rådgivning med et Gratis Badtjek

Hos Bedre Bad Viby tilbyder vi et gratis Badtjek. Dette er et tilbud til dig, der ønsker inspiration og gode råd til badeværelsesrenovering. Det kan være, du mangler hjælp til at forvandle et gammelt badeværelse til nyt eller har brug for en pris på badeværelsesrenovering. I så fald, er vores gratis Badtjek det perfekte tilbud for dig.

Efter bestillingen sender vi en badekspert hjem til dig, som vil gennemgå dit badeværelse helt fra bunden. Dette betyder, at vi noterer din nuværende badeværelsessituation og elementer såsom fliser, vask, armatur, brusekabine samt udsugning. Vi spørger dig også ind til dine ønsker til det nye badeværelse samt står til rådighed hvis du har tvivlsspørgsmål eller lignende. Afslutteligt, laver vi gerne en aftale om projektoplæg med tegninger af konkrete løsningforslag. Hertil får du også en tidsplan og et tilbud på renovering, udvidelse eller omlægning, som tager udgangspunkt i dit nuværende badeværelses dimensioner og inventar. Med andre ord, får du altså en overskuelig oversigt over skræddersyede badeværelsesløsninger.

Gratis badtjek

Start dit gratis Badtjek nu

Badtjekket giver dig overblik over samtlige badeværelsesmuligheder på markedet, som kommer dig til fordel. Badeværelset er nemlig det dyreste rum at ombygge sammenlignet med de øvrige rum i boligen. Derfor er det vigtigt at få indblik i konkrete løsningsforslag, da det bliver lettere at overskue hvor meget kvalitet man rent faktisk får for sine penge. Uanset om du er i markedet for et nyt badeværelse, en omlægning eller en udvidelse, så kan et gratis Badtjek fra Viby VVS & Blik være med til at løse problemstillingen og gøre det lettere at finde en billig løsning af høj kvalitet.

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Få en totalløsning til badeværelsesrenovering

  Bedre Bad er ekspert i totalløsninger og din genvej til det gennemførte badeværelse – skabt ud fra dine idéer og dine drømme til et flot indrettet badeværelse. Du slipper for besværet, når vi forvandler dine drømme til virkelighed. Vi koordinerer hele indsatsen: Fra vores fagfolk laver indretningsforslag over håndværkernes opgaveløsning, til du kan slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse. Du skal blot bestemme dig for, hvilket badeværelse du ønsker. Så står vi hos Bedre Bad – Bedre Energi Viby for resten – selvfølgelig i samarbejde med dig. Efter at vi har aftalt, hvordan det hele skal være i forhold til design og lavpraktiske placeringer af møblerne, tager Viby VVS helt over. Vi koordinerer med håndværkerne og sørger for, at den løsning, vi inspirerede dig med, bliver ført ud i verden.

  Pris på renovering af badeværelse

  Badeværelsets størrelse, badrenoveringens omfang og kvalitet er alle vigtige faktorer, der spiller ind i pris på badeværelsesrenovering. Renovering af badeværelser kan gøres på mange måder; Måske overvejer du komplet renovering af badeværelset, hvor der lægges nye gulve og rørinstallationer og inventar placeres anderledes. Det kan også være at der blot skal udskiftes enkelte elementer, badmøbler og ny maling.

  Det er udfordrende at svare på spørgsmål angående renovering af badeværelse og pris, da omfanget af badrenoveringen kan variere. Dog er det generelle prisleje for professionel badrenovering:

  • Renovering af gæstebadeværelse: 60.000-120.000 kr.
  • Renovering af boligens primære badeværelse: 240.000-400.000 kr.
  • Stort, luksuriøst badeværelse med moderne funktioner: fra 500.000 kr.

  Med det sagt, findes der også billig badeværelsesrenovering – se eksempelvis vores Facelift af badeværelse. Hvis du gerne vil have et mere konkret prisoverslag på en større renovering af badeværelse, så bestil vores Gratis Badtjek. Igennem dialog finder vi frem til dine ønsker og behov til det nye badeværelse – og så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på badløsningen.

  Badeværelser – inspiration til indretning af dit badmiljø

  Her på siderne kan du se nogle af de mange badeværelser, som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Bliv også inspireret af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde. Hos Bedre Bad – Bedre Energi er vi ikke fastlåste på bestemte løsninger og designs. Vi har fokus på, at kundens inspirationsmønstre bliver udforsket. Det hjælper os til at blive endnu skarpere på nye badeværelser og praktiske installationer.

  Nye trends og ærlig rådgivning

  Bedre Bad har fingeren på pulsen og giver dig badeværelsesinspiration med nye trends og teknologier. Vi lægger hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra vores mange års erfaring og ekspertise. Intet er for stort eller småt at tage op på vores møde. Hvis du går med drømmen om en fed feature på dit badeværelse, så er det bare med at komme med idéen, så vi kan snakke den til ende. For her er alt muligt!

  Læs mere om badeværelser:

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 86 29 29 35
  Mail info@viby-vvs.dk

  Thomas Eggertsen Viby VVS

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

   Navn

   Email

   Telefon