Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Vi sikrer godt indeklima i Viby og omegn

Få et sundt og behageligt indeklima – med frisk luft – uden støv og pollen.

Vi kan sikre dig et veldimensioneret klimaanlæg, der skaber et komfortabelt og sundt indeklima i din bolig – og det er vel at mærke hele året rundt.

Fuld kontrol over temperaturen og godt indeklima

Med et moderne klimaanlæg kan du styre temperatur og luftfugtighed i hver enkelt rum særskilt. De moderne klimaanlæg gør det muligt at have lun temperatur i stuen og samtidigt sørge for at soveværelset har den perfekte temperatur, der sikrer god nattesøvn. Du kan altså afkøle og opvarme det enkelte rum efter dit behov – så er du altid sikret et godt indeklima.

Børn leget på gulvvarme

Rens luften for urenheder

Udover dette renser det rigtige klimaanlæg også luften for uønskede partikler – det kan eksempelvis være pollen, støv og røg.
Kombinerer du samtidig klimaanlægget med en ventilationsløsning, så kan du tilføre frisk luft til dit indeklima. Læs mere om vores ventilationsløsninger her.

Spørg os om klimaanlæg til netop din bolig

Med mange års erfaring med indeklima og ventilation kan vi lave individuelle løsninger, der præcist er tilpasset din bolig.
Fortæl os om dine ønsker og krav, så dimensionerer vi det perfekte anlæg til din bolig og giver dig et uforpligtende tilbud.

Børn leget på gulvvarme

Installation og service af klimaanlæg Viby J

Vi udfører installerer og servicerer klimaanlæg over hele Aarhus-området – herunder bl.a. Tranbjerg J, Viby J, Solbjerg, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager og Højbjerg. Se mere om vores energiløsninger i vores inspirationskatalog her.

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

    Navn

    Email

    Telefon