Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Quooker service i Viby J og omegn

Quooker SWOP – vi bytter din beholder til en ny

Når din Quooker skal afkalkes, bytter vi din beholder med en nyrenoveret beholder. Vi kalder det Quooker SWOP, som er en effektiv løsning til afkalkning af vandhanen.

PRO3 VAQ: kr. 2.290,-
PRO7 VAQ: kr. 2.690,-
COMBI / COMBI+: kr. 2.490,-

Alle priser er inkl. ombytning og montering. Hvis du er interesseret i en CUBE køleenhed, kan du også overveje at få installeret denne i samme omgang. Kontakt os for et samlet tilbud.

OBS – I forbindelse med et teknikerbesøg er det vigtigt, at der er uhindret adgang til din Quooker-beholder. Derudover skal beholderen have været slukket i 24 timer forud for besøget. Begge dele er vigtige at huske, da teknikeren ellers ikke kan udføre servicen og må køre igen. Der påregnes evt. kørsel.

Afkalkning af Quooker

Din Quooker skal som udgangspunkt afkalkes hvert 2. til 5. år. Der er op til flere faktorer, som påvirker hvor ofte, du bør afkalke. Først og fremmest afhænger det i høj grad af hvilken model, som sidder i dit køkken. Samtidig har vandets hårdhed ligeledes en betydelig effekt i det område, hvor du bor.
Kalken kan ophobes flere steder. Der sker blandet andet ophobning af kalk i beholderen under vasken. Det medfører, at vandet løber langsomt fra hanen. Kalken kan samtidig sætte sig i slangerne.

Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, og ser frem til at høre fra dig.

Ring til os på 86 29 29 35, også aftaler vi en tid til en service og afkalkning på din Quooker. Du kan også skrive til os via kontaktformularen nedenfor.

Læs mere om dine muligheder for et kalkfrit hjem her.

Kontakt os i dag

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

    Navn

    Email

    Telefon