Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Fjernvarmeanlæg – Billig & grøn energi

Få et fjernvarmetjek – og spar på varmeregningen

Har du fjernvarme? – og er dit returvand afkølet nok? Det er væsentlige faktorer, hvis du ønsker at undgå ekstra afgifter fra dit fjernvarmeselskab. Sender du for varmt vand tilbage, vil du få en ekstra afgift. Det hele afhænger af, hvorfor godt din varmeinstallation udnytter varmen – og hvor god afkølingen er i dit system. Kort fortalt; sender du for varmt vand retur, skal du betale. Sender du koldt vand retur, får du penge tilbage.

Afkølingen er forskellen på vandets temperatur, når det kommer ind i din bolig, og når det bliver sendt retur igen. Du ved, at du har udnyttet varmen godt, hvis returtemperaturen er lav. Dette kan du se på din varmeregning hver måned, men du kan også tjekke din varmemåler. Eller du kan bestille et fjernvarmetjek hos os. Vi kommer ud og rådgiver dig til den rette løsning, så du opnår besparelser på varmeregningen og får en korrekt afkøling.

Fjernvarme fra metro therm

Nem adgang til varme og varmt vand gennem en fjernvarmeløsning

Ønsker du en ny og driftsikker varmekilde til din ejendom, så er et fjernvarmeanlæg helt sikkert noget for dig. Hos Bedre Energi Viby har vi stor erfaring med fjernvarmeløsninger, og kender til alle tips og tricks til at sikre dig den helt rette løsning. Vi kan stå for hele paletten af opgaver:

  • Nyinstallation
  • Service og vedligeholdelse
  • Renovering af eksisterende fjernvarmeinstallationer

Vi løser opgaverne både hos private og hos virksomheder.

Fjernvarme

En billig og miljøvenlig løsning

Et fjernvarmeanlæg er en billig og miljøvenlig form for opvarmning, og det undrer os ikke, at denne varmeløsning er den mest populære i de danske boliger. Omtrent 64 procent af de danske husttande benytter fjernvarme. Hos Viby VSS er vi eksperter i fjernvarmeløsninger, og vi er sikre på, at vi også kan skabe den helt optimale løsning til dig og din ejendom.

Skifter du fra et traditionelt oliefyr til fjernvarme, kan du i mange tilfælde kunne spare helt op til 25% på din varmeregning. Så hvorfor ikke kigge forbi vores butik eller kontakte os for en hurtigt snak – så du kan begynde at spare penge allerede!

Bedre Bad - Bedre Energi energimærke

Service betaler sig

Har du allerede et fjernvarmeanlæg, men er usikker på om det drifter, som det skal – Så kan vi også hjælpe dig. Vi tilbyder servicering af varmeanlæg til både private, boligforeninger og virksomheder. Vi tilbyder også regelmæssige tjek af installationerne. Med et velfungerende, trimmet og indreguleret fjernvarmeanlæg anvender du mindst energi og er sikret den bedste økonomi.

Det betaler sig oftest, at få tjekket dine installation løbende. Når vi gennemgår din installationer tjekker vi ikke blot funktionaliten af dine anlæg i dag. Vi kigger også efter, hvor fremtidig skader kan opstå, så vi kan komme dem i forekøbet.

Få tjekket din installation

Kontakt os – og lad gennemtjekke din nuværende fjernvarmeinstallation
Ud fra denne gennemgang udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation – men kun hvis det er påkrævet og du ønsker det.

Energitjek

Her løser vi også fjernvarmeopgaver

Vi skaber brugervenlige fjernvarmeløsninger for kunder over hele Aarhus-området – herunder bl.a. Tranbjerg J, Viby J, Solbjerg, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Højbjerg.

Se mere om vores energiløsninger i vores inspirationskatalog her

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

    Navn

    Email

    Telefon