Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Drømmen om et nyt badeværelse er få klik væk fra at blive en realitet. Uanset om du drømmer om små forbedringer eller en totalrenovering, så start med et gratis Badtjek, hvor du får gennemgået mulighederne af en fagmand.

Du kan starte din drøm med at booke et gratis Badtjek – helt uforpligtende. Herefter kommer en Certificeret Vådrumsinstallatør hjem til dig til en snak om dine drømme, ønsker og muligheder. Installatøren gennemgår dit badeværelse fra top til bund, og hjælper dig med at finde frem til den bedste løsning – både i forhold til kvalitet, æstetik og lovkrav.

Showrooms i nærheden af dig

Står du og søger inspiration og vejledning til dit nye eller eksisterende badeværelse? Eller mangler du evt. en god snak med erfarne fagfolk?

Så skal du kigge forbi vores mange samarbejdspartneres showrooms i nærheden af dig. Her kan du de de seneste tendenser indenfor farver, armaturer og brus fra henholdsvis Hansgrohe, Geberit/Ifö og Duravit. De har massere af produkter i kvalitetsmateriale til at inspirere dig. Du kan derudover også få dig en snak med specialister fra diverse samarbejdspartnere.

Hansgrohe showroom:

Jegstrupvej 6, 8361 Hasselager.

Geberit / Ifö showroom:

Lægårdsvej 26, 8520 Lystrup.

Duravit showroom:

Tomsagervej 2, 8230 Aarhus

Udendørs vand fra frostline

Showroom – Udendørs vandhaner

Stilrene og elegante haner til udendørs brug er i højere grad blevet en trend i Danmark. Vil du følge med trenden og er på udkig efter flotte og kvalitetsfyldte udendørs haner, så tag et kig forbi Frostlines showroom i Århus. Adressen er:

Trindsøvej 10, 8000 Aarhus.

Sildebensklinker i bad

Showroom – Badeværelses fliser

Har du interesse i, at se og opleve et stort udvalg af flotte, stilrene og ikke mindst kvalitetsfyldte fliser henviser vi med stor glæde til Hesseldahl Fliser på Engmarken 18A, 8220 Brabrand. Hesseldahl Fliser har vi i flere tidligere tilfælde nydt godt af, at samarbejde med. De har et stort udvalg af flotte og kvalitetsfyldte fliser, som kan pifte ethvert badeværelse op. Lyder det interessant bør du give dem et besøg. Vi lover det er besøget værd.

Bedre Bad – Bedre Energis showroom i Middelfart

Du har også mulighed for at besøge vores kollegaer i Middelfart i deres enormt flotte udstilling. Læs mere om deres udstilling, åbningstider og begivenheder her.

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Bedre Bad – Bedre Energi

Få dine muligheder installeret korrekt af Bedre Bad – Bedre Energi. Vores certificerede vådrumsinstallatører og certificerede energivejledere kan også hjælpe dig med at vurdere, hvilken løsning, der passer bedste til dit bad og din bolig. Vi står klar til at tage imod dig og dine drømme til et badeværelse. Kvalitet, kommunikation og kundetilfredshed vægter vi højt i vores samarbejder, og vi ser frem til at bringe det ind i vores samarbejde med dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

    Navn

    Email

    Telefon