Danfoss ally app

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Fuld kontrol over boligens varmeforbrug med Danfoss ALLY

 Danfoss ALLY™ er lig med intelligent varmestyring. Med systemet får du fuld kontrol over temperaturen i din bolig uanset hvor du befinder dig i verden. Du kan eksempelvis være på arbejde og se frem til at komme hjem til en lun stue, hvor du netop lige har skruet lidt op for varmen for ekstra komfort.

Ikke nok med de praktiske egenskaber. Du kan nemlig også opnå betydelige besparelser på varmeregningen med intelligent varmestyring.

Spar 23% på varmeregningen med Danfoss ALLY™

Med Danfoss ALLY™ får du mere komfort for pengene. Du kan på forkant indstille forskellige temperaturer for alle tidspunkter på døgnet, og med funktioner som ‘Ferie’ og ‘Pause’ kan du tilpasse opvarmningen, når hverdagen ikke altid går efter planen. Der kan være mange penge at spare, når opvarmning af boligen kun sker, når I er hjemme.. Beregninger viser, at man kan spare op til 23% på varmeregningen, ved korrekt brug og opsætning af intelligent varmestyring.

Effektiv og fjernstyret boligopvarmning

Med Danfoss ALLY™ sikrer du, at temperaturen er præcis, som du foretrækker den. Med Danfoss ALLY™ Appen kan du på forhånd justere boligopvarmningen på din smartphone, hvis du f.eks. kommer tidligere hjem end forventet – den ultimative oplevelse af komfort.

Du tager dig af de ting, der er vigtige for dig, så klarer Danfoss ALLY resten.

Danfoss ALLY™ – Varme på sekundet

Med Danfoss ALLY™ får du et trådløst, programmerbart varmestyringssystem, som kan anvendes i boliger op til 300 m2. Varmen kan styres fra ét centralt panel, i grupper af rum eller endda rum for rum – ligesom du vil have det.

Du får desuden fuld kontrol over både elektroniske ALLY-termostater og gulvvarme med Danfoss ALLY™ App på din smartphone. Det er altså slut med at tage på ferie og glemme at slukke for varmen – for du kan styre varmen uanset, hvor du befinder dig henne i verden.

Med præcis tilpasning af varmen, kan du spare penge med Danfoss ALLY™. Der er en endnu større besparelse at finde, hvis du kombinerer Danfoss ALLY™ med en nyere energiløsning i sammenhæng med energioptimering af din bolig.

Roth touchline gulvvarme

Få en snak med en fagmand om Danfoss ALLY™

Ring til os på tlf. 86 29 29 35 for en uforpligtende snak om, hvad du kan få ud af Danfoss ALLY™.

Årlig besparelse på 22.000 kr.

Bor du ikke i et energieffektivt og topisoleret hus, så kan energioptimering og Danfoss ALLY™ systemet hurtigt betale sig selv. I et typisk enfamiliehus, der er optimeret med et Danfoss A2 air unit ventilationssystem og en luft-til-vand varmepumpe, og hvor radiatorventilerne er forindstillet og radiatortermostaterner er blevet erstattet med Danfoss ALLY – i kombination med efterisolering med 400 mm på loftet – får du ikke kun et bedre indeklima, men du kan også opnå en besparelse på ca. 22.000 kr. om året.

Professionel rådgivning og installation

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Viby rådgiver vi om intelligent varmestyring og Danfoss ALLY™. I denne sammenhæng, anbefaler vi et Energitjek af din bolig, så du får en rapport med mulige energibesparelser i forhold til den tid, det tager at betale udgiften for systemet tilbage. Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning for energioptimering og besparelse på lige netop din bolig og dine behov.

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

    Navn

    Email

    Telefon