Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Thomas Eggertssen
Thomas Eggertsen Viby VVS

Giv din bolig et serviceeftersyn

Det koster kun kr. 1.695,- at forlænge din boligs levetid

De fleste danskere har faste aftaler for serviceeftersyn for deres bil og deres tænder. Men hvor ofte giver du din bolig et eftersyn? Set i forhold til anskaffelsesprisen på bil kontra bolig – ja, så giver det vist sig selv, at et boligeftersyn er en god idé.

Din bolig har mange installationer, der kræver løbende vedligeholdelse for at fungere optimalt. Mange vælger at lade stå til, og først når vandet løber i cisternen, eller gulvet i entreen har været koldt længe, fordi gulvvarmestyringen ikke fungerer, ringer de til en reparatør. Selvom den tilgang er udbredt, er den på ingen måde optimal, da det oftest bliver unødvendigt dyrt. Faktisk kan installationer, der er justeret efter årstiden og indstillet korrekt spare dig for mange penge samtidig med, at levetiden på selve installationen forlænges betydeligt.

Det får du med Bedre Boligservice

 • Du kan spare op til 10% på dit varmeforbrug
 • Du kan forlænge komponenters levetid
 • Du undgår uforudsete udgifter
 • Du får et bedre overblik over din bolig og de “svage områder”

Vi gennemgår din boligs mange installationer, hvor vi bl.a. tjekker og justerer indstillingerne ift. årstiden og gennemgår de “svage områder”, så du og din familie trygt kan gå vinteren i møde uden kedelige overraskelser – eller bruger for meget energi (penge) om sommeren. Når jeres bolig har fået et serviceeftersyn, vil du og din familie opleve komforten ved, at bl.a. armaturer, toiletskyld, termostater og gulvvarme fungerer optimalt. F.eks. er en konkret del af eftersynet, at jeres varme kilder bliver justeret, hvilket kan spare dig for op til 10% af dit forbrug. Vi tjekker også dine tagrender for utætheder, så du undgår fugtskader.

Bedre Boligservice inkluderer eftersyn af:

 • Varmeanlæg
 • Termostater
 • Gulvvarmestyring
 • Varmtvandsbeholder
 • Cirkulationspumper
 • Sanitet (cisterne)
 • Armaturer
 • Fuger i badeværelset
 • Tagrender
 • Quooker
 • Blødgøringsanlæg
Børn leget på gulvvarme

Et Bedre Boligservice eftersyn koster kr. 1.695,-

Vi aftaler en tid for gennemgangen af din bolig, og du får en servicerapport, der giver dig overblik over tilstanden på din boligs installationer og andre områder, der vil kræve din opmærksomhed inden næste service. Nogle forbedringer vil vi kunne klare med det samme, men ligesom når bilen er på værksted, så kan eventuelle reparationer eller udskiftninger skulle foretages en anden dag. Og som ved serviceeftersynet af bilen, informerer vi dig om slitage og eventuelle defekter, der skal skiftes og giver en pris herpå, inden noget bliver skiftet.

Vi anbefaler at få foretaget et serviceeftersyn af din bolig en gang årligt, og du har derfor også mulighed for at tegne et abonnement, sådan at det sker automatisk. Det kender vi fra tandlægen, hvor mange af os har brug for at blive påmindet om at komme til tjek. Med et BEDRE BOLIGSERVICE abonnement kommer vi i stedet, på faste aftaler årligt, automatisk hjem til dig og tjekker dine installationer i boligen.

Ring og få en uforpligtigende snak om, hvad et BEDRE BOLIGSERVICE eftersyn vil kunne gøre for din bolig eller bestil dit første boligeftersyn her.

Bestil et Bedre Boligservice allerede i dag!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

  Navn

  Email

  Telefon