Varme og energi

Vi kan tilbyde dig professionel vejledning om den optimale energiløsning, fordi vi er uddannet energivejleder hos Teknologisk Institut. Dermed kan du få vejledning om både opvarmingsformen og klimaskærmen (vinduer, mure, isolering med videre) i din bolig.

Vi gennemfører gerne et energitjek af din bolig og giver dig overblik over dine muligheder og de besparelser, der er forbundet med dem. Et energitjek består af en gennemgang af din bolig på 1-2 timer og konkrete forslag og beregninger på hvor meget du kan spare og hvor meget du skal investere i en ny og bedre energiløsning.

Her er et par af de områder hvor vi udfører mange løsninger:

Solvarmeanlæg

Solvarme er verdens mest forureningsfri energikilde, der er kommet for at blive. Solvarmeanlæg er effektive også når det er overskyet. Solfangere udnytter nemlig den såkaldt diffuse stråling fra himlen og kan installeres på næsten alle bygninger – også på bygninger der ikke har sydvendt tag.

Husejere med solvarmeanlæg kan helt slukke fyret fra maj til september og derudover bruge solvarme som supplement resten af året. Vi rådgiver gerne om dine muligheder.

Jordvarme

Har du plads omkring huset, kan vi hjælpe dig med at udnytte fordelene ved et jordvarmeanlæg. På det økonomiske område kan du spare helt op til 60 %, hvis du for eksempel skifter fra opvarmning med olie, men også med andre opvarmningsformer vil du opleve en stor økonomisk gevinst og en ren opvarmningsform.

Vi installerer dit jordvarmeanlæg på ca. en uge, inklusive nedgravning af slanger i ca. 100 cm dybde. Vi tilbyder også at re-etablere din have (græsplæne med videre), så du blot skal nyde din nye, billige opvarmningsform.

Lad os fortælle dig om dine muligheder og fordele ved jordvarme.

Se mere om vores energiløsninger i vores inspirationskatalog her

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

    Navn

    Email

    Telefon