UNDGÅ OVERSVØMMELSER OG VANDSKADER

Hvert år får boligejere i Danmark problemer med vandskader. Enten fordi der sker brud på et vandrør – f.eks. pga. frost. Eller fordi et skybrud skaber oversvømmelse, der enten trænger ind gennem døre, eller det overbelaster kloaksystemet, så kloakvand presses tilbage og trænger op gennem afløb og toiletter.

grundfos dykpumpe

Grundfos Unlift CC Dykpumpe

 • Redskab mod oversvømmelse.
 • Ideel til fastmontering i kælder eller brønd.
 • Robust og driftsikker.
 • Påbygget svømmer.
 • Starter og stopper selv.
 • Inkl. 5 meter slange

Pris inkl. levering og montering
Kr. 4.175,-

Bestil-nu

grohe sense guard

Grohe Sense Guard Kit

 • Vandsensor
 • Måler luftfugtighed.
 • Opdager vandlækager.
 • Advarer om uregelmæssigheder.
 • Overvåg via Grohe Ondus App.
 • Kittet indeholder 3 stk. Grohe Sense,
  1 stk. Grohe Sense Guard og 1 installation

Pris inkl. levering og montering
Kr. 11.445,-

Bestil-nu

Prisen er inklusiv levering og montering

Nemt at sikre sig mod tilbageløb af kloakvand

Det positive er, at du nemt kan få en tilbageløbssikring, som forhindrer, at kloakvandet trænger ind. Det ærgerlige er, at jo flere af dine naboer, der har sikret sig mod tilbageløb, jo mere udsat bliver dit hjem for, at kloakvandet trænger ind. Vandet skal ud et sted, og når de nederste rør er spærret, kan det nå op til de næste…

En pumpe sikrer mod tilbageløb og oversvømmelser

Hos Bedre Bad – Bedre Energi anbefaler vi ofte at installere en Grundfos pumpe, hvis der er afløb i kælderen eller andre lavtliggende steder. Det sikrer afløb af spildevandet inde fra huset og beskytter samtidig effektivt mod tilbageløb og oversvømmelser. Trykket fra pumpen er nemlig meget højere end vandtrykket fra kloakken kan blive. Samtidig spærrer installationen også for at rotter kommer fra kloakken ind i huset. Ja faktisk irriterer pumpen rotterne, så de holder sig på afstand.

Pumpen kan både installeres inde i kælderen eller i en kompakt brønd uden for huset.

Effektiv sikring mod vandskader ved rør

Du kan også sikre dit hjem mod vandskader fra brud på et vandrør. GROHE Sense Guard overvåger, hvor meget vand, der bliver brugt, og ved tegn på en fejl – f.eks. at der er hul på et vandrør – kan GROHE Sense Guard lukke for vandet. Det forhindrer en vandskade i at udvikle sig. Dermed bliver brud på skjulte rør opdaget i tide – ligesom hvis skaden sker, mens du ikke er hjemme. Det er slut med at komme hjem til en oversvømmelse. Du kan endda få en advarsel via din telefon, så du ved, om der er problemer, uanset hvor du er.

Og sikring mod at piblende skader udvikler sig

Med til systemet hører også sensorer, der kan placeres på strategiske steder. De reagerer, hvis de bliver våde, og opdager dermed, hvis f.eks. din vaskemaskine eller varmtvandsbeholder lækker vand. Så her slipper du også for alvorlige vandskader, fordi du får advarsler om problemet, før det får lov til at udvikle sig.

Spørg os om sikring mod vandskader

Tal sikring mod vandskader med Bedre Bad – Bedre Energi. Vi kender de moderne teknologier, der kan sikre dig, og vi har erfaring med afløb og installationer, så vi kan hjælpe dig med at vurdere risikoen.

Du får en færdig, fungerende løsning

Når du får en pris fra os, er både levering og installation inkluderet. Det er med andre ord én samlet pris for en færdig, fungerende løsning. Vi fjerner også afmonterede stumper og rydder op efter os selv, ligesom vi tager hensyn, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør.Læs mere om Trygge løsninger her.

Jeg vil gerne sikre mig mod oversvømmelser og vandskader med nedenstående løsning:

{loadposition vandskade-formular}

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

  Navn

  Email

  Telefon