Afkalkning af Quooker

Din Quooker skal som udgangspunkt afkalkes hvert 2. til 5. år. Der er op til flere faktorer, som påvirker hvor ofte, du bør afkalke. Først og fremmest afhænger det i høj grad af hvilken model, som sidder i dit køkken. Samtidig har vandets hårdhed ligeledes en betydelig effekt i det område, hvor du bor.
Kalken kan ophobes flere steder. Der sker blandet andet ophobning af kalk i beholderen under vasken. Det medfører, at vandet løber langsomt fra hanen. Kalken kan samtidig sætte sig i slangerne.

Kontakt Bedre Bad Viby, og lad os foretage en effektiv afkalkning af dit apparat uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi skifter din Quooker ud med en renset enhed

Når din Quooker skal afkalkes, bytter vi beholderen med en ny-renoveret beholder, så du nemt kan koge videre. Prisen er inkl. ombytning og montering.

PRO3 VAQ                                                         kr. 2.290,-
PRO7 VAQ                                                         kr. 2.690,-
COMBI/COMBI+                                                kr. 2.490,-

OBS - I forbindelse med et teknikerbesøg er det vigtigt, at der er uhindret adgang til din Quooker-beholder. Derudover skal beholderen have været slukket i 24 timer forud for besøget. Begge dele er vigtige at huske, da teknikeren ellers ikke kan udføre servicen og må køre igen.

Er det tid til afkalkning?

Hvis du måtte have eventuelle spørgsmål, så er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar med råd og vejledning, og ser frem til at høre fra dig.

Ring til os på 86 29 29 35, også aftaler vi en tid til en service og afkalkning på din Quooker. Du kan også skrive til os ved at klikke her.

 

Kontaktformular: