LEDIGE STILLINGER

Viby VVS og Blik er et moderne VVS firma med stolte traditioner. Alle vores medarbejdere er faguddannede, opdaterede via efteruddannelser og meget serviceorienterede i forhold til kunderne. Som ansat hos Viby VVS & Blik har du gode udviklingsmuligheder i vores frie og uformelle miljø.

Vi vægter kvalitetsuddannelse højt. Derfor har vi altid ansat 2-3 lærlinge, samt flexjobbere er en del af vores team. Vi vægter kvaliteten af vores arbejde højt, og derfor (som medlem af Bedre Bad og Energi), har vi adgang til vores eget akademi, hvor vi løbende sender vores medarbejdere på efteruddannelse og kurser, for at dygtiggøre dem. Du kan derfor altid forvente at vores arbejde er klaret til perfektion, da vi altid er opmærksomme på nye trend, tendenser og arbejdsmuligheder. 

Vi søger lige nu:

VVS-montør med erfaring inden for energi.

Hos Bedre Bad og Energi/Viby VVS og Blik, søger vi ihærdigt en ny VVS-montør, som har erfaring inden for energi. Hvis dette lyder som dig, så skynd dig ind på stillingsopslaget her>>

Vi glæder os til at høre fra dig

Uopfordrede stillinger

Vi er altid interesseret i dygtige fagfolk, som kan medvirke til den fortsatte og løbende udvikling af vores firma.

Vi tager derfor meget gerne imod din uopfordrede ansøgning på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Din ansøgning vil blive behandlet seriøst og fortroligt.

Kontakt os i dag hvis det lyder spænende. Viby VVS og Blik laver opgaver i en stor del af Østjylland, heriblandt hele Aarhus, Egå, Lystrup, Skødstrup, Risskov, Brabrand, Viby, Højbjerg, Hasselager, Hørning, Tranbjerg, Mårslet, Beder, Malling, Hinnerup, Hornslet, Åbyhøj, Tilst, Marselisborg og Frederiksberg. Vi laver opgaver inden for VVS, blik, badeværelser, varme og energi. 

Mere om din lokale sanitet, energi og VVS'er: