BOLIG – MAD – DESIGN MESSE D. 8. – 10. FEBRUAR 2019

Bolig – Mad – Design messen i Aarhus er en messe sprængfyldt med kvalitet, gode oplevelser og inspiration inden for livsstil og mode – til dig og din bolig.

BEDRE BAD – BEDRE ENERGI STANDPLADS 33

Kom og mød os på Bedre Bad – Bedre Energi standplads 33 til messen i Aarhus. Sammen med Bedre Bad – Bedre Energi Aarhus C og Hinnerup byder vi på masser af god inspiration til at bygge nyt/renovere badeværelse samt gode råd til hvordan du kan spare på energien i din bolig.

DELTAG I VORES KONKURRENCER PÅ MESSEN

På standen har du mulighed for at deltage i vores bad og energi KONKURRENCER. Her udlodder vi 2 præmier blandt alle dem der på standen har bestil enten et Badtjek eller et Varmetjek – begge er gratis og uforpligtende.

Ved deltagelse i bad-konkurrencen har du muligheden for at vinde det lækre Dansani Zaro 120cm vaskeskab i ægte nøddetræsfinér med Minore vask. Dertil er der lækkert tilbehør til skufferne i form af indretning, flot LED-lys og elstik. Et flot højskab i nøddetræ med en grebsløs låge.

Vind et Dansani Zaro vaskeskab med Minore vask

Dansani ZaroDansani2

Vind intelligent varmestyring fra Danfoss

Ved deltagelse i energi-konkurrencen kan du vinde enten 4 stk. Danfoss ECO radiatortermostater eller 4 stk. rumtermostater og 1 stk. gulvarmemaster ICON – alt efter om du har gulvvarme eller radiatoranlæg i hjemmet. Det er intelligent varmestyring på høj plan.

Danfoss termostater738x415 news Danfoss Icon

Læs mere om messen her: https://boligmaddesign.dk/messer/aarhus-08-02-19.aspx

HVOR & HVORNÅR

Scandinavian Congress Center

Magrethepladsen 5

8000 Aarhus C.

Åbningstider:

Fredag 13.00 – 18.00

Lørdag 10.00 – 17.00

Søndag 10.00 – 17.00

VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

    Navn

    Email

    Telefon