KONTAKT

 

Viby VVS & Blik ApS 

Fabrikvej 88260 Viby J


Tlf. 86 29 29 35
Fax. 86 28 21 35

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Her på siden finder du vores relevante kontaktinformationer, så du kan komme i kontakt med os. Du kan enten vælge, at tage kontakt til os over telefonen, hvor du finder nummeret her på siden. Du kan også vælge at skrive til os. Det sker gennem indtastning af dine informationer nederst på siden. Vi forsøger selvfølgelig altid, at svare hurtigst muligt på vores kunders henvendelser.

Åbningstider:

mandag08.00-16.00
tirsdag08.00-16.00
onsdag08.00-16.00
torsdag08.00-16.00
fredag08.00-13.00
lørdagLukket
søndagLukket

VIBY VVS & BLIK APS

Hos Bedre Bad Viby har vi mange års erfaring indenfor en bred vifte af opgaver, herunder kan med fordel nævnes alt indenfor VVS, bad og energi. Fælles for alle opgavetyper er, at de bliver løst med den samme engagement og effektivitet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så kontakt os endelig, og lad os være din professionelle samarbejdspartner til løsning af din næste opgave eller projekt.

Vi er samtidig stolte af, at kunne kalde os for både Certificerede Energivejledere og Vådrumsinstallatører. Det er din garanti for, at vi besidder den nødvendige viden til løsning af opgaver og projekter i høj kvalitet.

Bedre Bad Viby er bevidste med, at vi befinder os i markedet, som løbende er i udvikling. Det er derfor nødvendigt, at være opdateret med den nyeste viden. Det sikrer vi gennem vores medlemskab i den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi. Derved har vi hurtig og nem adgang til ny viden, hvilket sker gennem vores erfarne og kompetente kollegaer.

Mere om din lokale sanitet, energi og VVS'er:

Skriv til os: