VI skaber ventilations løsninger

Vejen til et bedre indeklima

Med den rigtige ventilation i boligen kan du styre dit indendørsmiljø præcist.
Udnyt vores viden og ekspertise – lad os rådgive dig. Lad os give dig et godt tilbud på en effektiv og energirigtig ventilationsløsning. Vi er specialister i ventilationssystemer og vi løser alle slags ventilationsopgaver. Hos Bedre Bad Viby J er ingen opgave for stor eller for lille, så uanset størrelsen, så kan vi hjælpe dig i mål med den løsning du ønsker.

Her løser vi opgaver:

  • Badeværelsesventilation
  • Familiehuse
  • Skoler
  • Erhverv

Alle steder sikrer vores løsninger et forbedret indeklima.

Vi bruger kun anerkendte mærker

Vi skaber ventilationsløsninger med alle de anerkendte kvalitetsprodukter, som kan skabe et sundt og mere optimalt klimaforhold. Det rigtige klima- og ventilationsanlæg kan sørge for et godt indeklima som kan være med til at øge effektiviteten på arbejdspladsen og sænke sygedagene for medarbejderne. I hjemmet kan et godt klimaanlæg ligeledes være med til at sørge for et sundt hus og sunde mennesker. Nybyggede huse er tætte og godt isolereret hvilket gør behovet for et godt ventilationssystem ekstra vigtigt, da det er vigtigt at få tilført frisk til boligen. Det er både godt for menneskerne, som til en vis grad kan undgå og forebygge sygdomme og for huset, som undgår fugt, svamp og råd. Dertil kommer den økonomiske fordel ved et godt indeklima, da man ofte bruger mere varme jo højere luftfugtigheden, er i boligen. Et godt indeklima er med andre ord en ren win-win og noget som alle vil få glæde af.

Kontakt os og hør mere omkring, hvordan du med en perfekt ventilationsløsning kan skabe et sundere klima inden døre.

Bred erfaring og stor viden

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Viby J har vi mange års erfaring og en bred vifte af viden indenfor vores branche. Vi har installeret og serviceret ventilationsanlæg for mange tilfredse kunder gennem tiden, hvilket har givet os en uvurderlig viden, som vi kan bruge når vi skal hjælpe dig med et nyt klimaanlæg.

Her skaber vi gode ventilationsløsninger

Vi løser ventilations- og klimaopgaver for kunder over hele Aarhus-området– herunder bla. i Tranbjerg J, Viby J, Solbjerg, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Højbjerg.

Se mere om vores energiløsninger i vores inspirationskatalog her

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

Læs mere om:

Du kan også: