Spar penge og CO2-udledning med en varmepumpe

Energi- og pengebesparende varmepumpe - inkl. levering og montering:

Fra Kr. 125.000,-

Viessmann Vitocal Varmepumpe

Viessmann Varmepumpe

  • Energitilskud (anslået) 8.000,- inkl. moms.
  • Varmepumpe 8 KW
  • Energimærke A++

Pris inkl. levering og montering
Fra 130.000,-

Bestil-nu

METROAIR I varmepumpe WEBSITE

Metro Therm Varmepumpe

  • Energieffektiv luft-vand varmepumpe.
  • Et af markedets laveste lydniveauer - kun 53 dB.
  • Varmepumpe 6 KW
  • Effektiv ned til -25 grader C.
  • Ideel til radiator og gulvvarme.
  • Brugervenligt display.

Pris inkl. levering og montering
Fra 150.000,-

Bestil-nu

 

 

Du får både besparelser på din varmeregning og en bedre klimasamvittighed, når du skifter dit gas- eller oliefyr til en moderne varmepumpe. Spørg vores certificerede energivejleder og lad os hjælpe dig med at få den bedste løsning – og få tilskud til installationen.

Skrot oliefyret og spar over 60 %

Det kan simpelthen ikke betale sig at bevare et oliefyr. Gør din pengepung og klimaet en tjeneste, og udskift oliefyret med en billigere og grønnere løsning. F.eks. en varmepumpe. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk sparer du over 60 % af din varmeregning og reducerer CO2-udledningen til 1/3, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Læg dertil fremtidige prisstigninger og højere afgifter på fyringsolie!

Skift fra naturgas og halver CO2-udslippet

Du kan også med fordel udskifte dit naturgasfyr til en varmepumpe. Det er også en del af regeringens klimaudspil. Allerede i dag sparer du over 1/3 af din varmeregning og mere end halverer CO2-udledningen, når du skifter dit naturgasfyr ud med en moderne varmepumpe (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). Regeringens klimaudspil varsler øgede afgifter på naturgas og billigere el til f.eks. varmepumper, så din besparelse bliver endnu større.

Hold ferie i varmen

De store, årlige besparelser på varmeregningen betyder også, at din udgift til at slippe af med dit gamle olie- eller gasfyr, hurtigt er tjent ind – og fremover giver dig årlige besparelser. Det kan næsten betale familiens sommerferie!

Få tilskud/fradrag til installationen

Du får desuden tilskud til skrotning af oliefyret og installation af en varmepumpe. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort tilskud, du kan få – og vi kan også hjælpe med at udfylde papirerne.

Læs mere om energitilskud her eller hvis du går ind på SparEnergi.dk/tilskud, kan du indtaste dine egne data og så få et overslag på størrelsen af tilskuddet.

Vi giver dig den bedste varmeløsning

Tag en snak med Bedre Bad – Bedre Energi, hvis du stadig har oliefyr, eller dit gasfyr snart skal udskiftes. Vores certificerede energivejledere kender de moderne og effektive varmekilder og kan hjælpe dig til den rigtige løsning. Om det så er en varmepumpe, et pillefyr eller en tredje type.

Prisen er all inclusive

Og husk, at hos Bedre Bad – Bedre Energi er levering og installation med i prisen. Du behøver med andre ord ikke frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk.

Rent arbejde – tryg løsning

Vi sørger for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Trygge løsninger her.

Vælg din ønskede varmepumpe-løsning nedenfor: