Få fuld kontrol over din boligs varmeforbrug

Med intelligent varmestyring kan du synkronisere temperaturen i de enkelte rum og i forhold til din families daglige rutine. Intelligent varmestyring giver dig tidsbaseret kontrol over de enkelte radiatorer eller din gulvvarme i løbet af dagen – og det er uanset, hvor du er. Sidst men ikke mindst, så sparer du både energi og penge.

Danfoss skru op og ned for varmen med Danfoss Link App 2 - Bedre Bad – Bedre Energi Viby kan rådgive dig.

Spar op til 23 % med Danfoss Link™

Tilpas dit varmesystem til din døgnrytme 

Med Danfoss Link™ får du nemmere mere komfort. Du kan indstille forskellige temperaturer for alle tidspunkter på døgnet, og med funktioner som ‘Ferie’ eller ‘Pause’ kan du tilpasse opvarmningen, når hverdagen ikke altid går efter planen. På denne måde passer temperaturen altid til din families daglige rutine – og samtidig sparer du helt op til 23 % på varmeregningen.

 

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Viby kan vi rådgive dig om intelligent varmestyring med Danfoss Link.

Effektiv og fjernstyret boligopvarmning

Med Danfoss Link™ sikrer du, at temperaturen er præcis, som du foretrækker den. Med vores Danfoss Link™ App kan du på forhånd justere boligopvarmningen på din smartphone, hvis du f.eks. kommer tidligere hjem end forventet – den ultimative oplevelse af komfort.


Du tager dig af de ting, der er vigtige for dig, så klarer Danfoss Link resten.

 

Danfoss Link™ – Varme på sekundet

Med Danfoss Link™ får du et trådløst, programmerbart varmestyringssystem, som kan anvendes i boliger op til 300 m2. Varmen kan styres fra ét centralt panel, i grupper af rum eller endda rum for rum – ligesom du vil have det.

Du får desuden fuld kontrol over både elektroniske LINK-termostater og gulvvarme med Danfoss Link™ App på din smartphone. Det er altså slut med at tage på ferie og glemme at slukke for varmen - for du kan styre varmen uanset, hvor du befinder dig henne i verden.

Med præcis tilpasning af varmen, kan du spare penge med Danfoss Link™. Der er en endnu større besparelse at finde, hvis du kombinerer Danfoss Link™ med en nyere energiløsning i sammenhæng med energioptimering af din bolig.


Tag en uforpligtende snak med en fagmand om Danfoss Link™

Ring til os på 86 29 29 35 - eller udfyld formularen, så kontakter vi dig til en snak om, hvad netop du kan få ud af Danfoss Link™:

 

 

INDSÆT FORMULAR HER

 

 

Årlig besparelse på 22.000 kr.

Bor du ikke i et energieffektivt og topisoleret hus, så kan energioptimering og Danfoss Link™ systemet hurtigt betale sig selv. I et typisk enfamiliehus, der er optimeret med et Danfoss A2 air unit ventilationssystem og en Danfoss AQ HP luft-til-vand varmepumpe, og hvor radiatorventilerne er blevet erstattet med Danfoss Link CC PSU – i kombination med efterisolering med 400 mm på loftet – får du ikke kun et bedre indeklima, men du kan også opnå en besparelse på ca. 22.000 kr. om året.

Læs hele casen på Bedre Bad – Bedre Energi's hjemmeside

Professionel rådgivning og installation

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Viby rådgiver vi om intelligent varmestyring og Danfoss Link™. I denne sammenhæng, anbefaler vi et Energitjek af din bolig, så du får en rapport med mulige energibesparelser i forhold til den tid, det tager at betale udgiften for systemet tilbage. Sammen kan vi finde den helt rigtige løsning for energioptimering og besparelse på lige netop din bolig og dine behov.

Læs mere om Energitjek her.

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

Læs mere om:

Du kan også: