Få klimaanlæg og bedre indeklima

Få et sundt og behageligt indeklima – med frisk luft og uden støv og pollen.

Vi kan sikre dig et veldimensioneret klimaanlæg, der skaber et komfortabelt og sundt indeklima i din bolig - og det er vel at mærke hele året rundt.

Fuld kontrol over temperaturen rum for rum

Med et moderne klimaanlæg kan du styre temperatur og luftfugtighed i hver enkelt rum særskilt. De moderne klimaanlæg gør det muligt at have lun temperatur i stuen og samtidigt sørge for at soveværelset har den perfekte temperatur, der sikrer god nattesøvn. Du kan altså afkøle og opvarme det enkelte rum efter dit behov - så er du altid sikret et godt indeklima.

Renser for urenheder

Udover dette renser det rigtige klimaanlæg også luften for uønskede partikler – det kan eksempelvis være pollen, støv og røg. 
Kombinerer du samtidig klimaanlægget med en ventilationsløsning, så kan du tilføre frisk luft til dit indeklima.

Spørg os om klimaanlæg til netop din bolig

Med mange års erfaring med indeklima og ventilation kan vi lave individuelle løsninger, der præcist er tilpasset din bolig.
Fortæl os om dine ønsker og krav, så dimensionerer vi det perfekte anlæg til din bolig og giver dig et uforpligtende tilbud.

Her laver vi klimaanlæg

Vi udfører moderne klimaanlæg over hele Aarhus-området - herunder bl.a. Tranbjerg J, Viby J, Solbjerg, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Højbjerg

Se mere om vores energiløsninger i vores inspirationskatalog her.

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

Læs mere om:

Du kan også: