Lad os lægge din Gulvvarme

Den perfekte varmefordeling

Har du først haft gulvvarme, vil du nødigt undvære det. Det er en meget behagelig og effektiv måde at varme rum op på, og slet ikke så dyrt som nogle fejlagtig tror.

Med gulvvarme er du sikret en perfekt fordeling af varmen i de enkelte rum - langt bedre end ved brug af traditionel radiator. Fordelingen er faktisk så god, at du kan skrue lidt ned for temperaturen, da gulvvarme varmer rummet op nedefra og ikke oppefra som med en radiator. En temperaturindstilling på 20 grader på din gulvvarme vil føles, som om rummets temperatur er 22 grader. Du skal altså ikke fyre så meget med gulvvarme og kan derved spare både energi og penge.

Med gulvvarme kan du ”skrotte” de pladskrævende radiatorer. Det giver dig ekstra muligheder, når du skal indrette det enkelte rum.

Lyder det som noget for dig, så kan du vælge at tage en uforpligtende snak med os på tlf. 86 29 29 35 eller stil os et spørgsmål på mailen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi skal nok være behjælpelige.

Hvem laver gulvvarme? Det gør vi!

Viby VVS tilbyder vi flere løsninger, hvis du vil have lagt gulvvarme.

  • Vi kan bryde dit eksisterende gulv op og lægge slangerne til et vandbaseret gulvvarmesystem ned, og tilføje ny isolation og dække alt til igen, som om vi aldrig har været der.
  • Eller du kan få lagt el gulvvarme ovenpå dit eksisterende gulv.

El gulvvarme lyder nok nemmest, det er det skam også. Men det er også meget dyrere i drift. Så normalt anbefaler vi at man får lagt vandbåren gulvvarme i alle rum, med undtagelse af badeværelset. Mange finder det nemlig rart at man kan have varme i badeværelsesgulvet, i de måneder hvor man ikke har tændt for varmen. Det er nemlig sådan med el-gulvvarme at det jo kører på el, hvor gulvvarme med vand er tilkoblet dit varmeanlæg.

Her skaber vi gulvvarmeløsninger

Vi rådgiver om og installerer gulvvarme til kunder i hele Aarhus-området - bl.a. Tranbjerg J, Viby J, Solbjerg, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager, Højbjerg.

Se mere om energiløsninger i vores inspirationskatalog her.

Levering, installation og eftersyn af anlæg:

Læs mere om:

Du kan også: