Få råd om Bedre Energi

Bedre Energivejlederen fra Viby VVS & Blik er din lokale, uvildige specialist med stor erfaring. Derfor kan vi give dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det “FÅ RÅD OM Bedre Energi” og vejleder omkring energisparetips til din bolig. Det kan være alt fra store investeringer i mere bæredygtig energi og ned til isolering af varmerør, som også kan hjælpe til på varmeregningen. Vores know-how spænder vidt og bredt og derfor kan du være sikker på at vi med sikkerhed kan rådgive dig omkring nogle sparetips og tricks.

Små ændringer - stort udbytte

Har du fjernvarme eller naturgas kan du med en investering i en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og opnå en optimal temperatur i boligen. Du vil aldrig komme til at opleve temperaturnedgang i din bolig for den holdes på samme niveau som tidligere, men du vil derimod kunne mærke det på pengepungen at du nu sparer flere tusinde kroner om året. Penge der kan bruges til meget andet.

Fyr dit gamle fyr og reducer varmeudgifterne

Skifter du det gamle oliefyr ud med et nyt, kan du spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme i boligen. Kontakt os gerne for at høre nærmere omkring mulighederne for udskift af gammelt oliefyr. Vi står klar til at hjælpe dig. Både i processen med at vælge et nyt, pille det gamle ned, opsætte det nye og selvfølgelig tilslutte det korrekt. Du kan trygt stole på at vi gør vores arbejde til punkt og prikke.

Billigste energikilde ved mange m2

Ved fyring med pille-brændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger. Står du alligevel med fornemmelsen af at du kan spare flere penge på dit pille eller stokerfyr så kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør og lad os få en snak omkring mulighederne. Viby VVS & Blik er specialister indenfor dette område og hjælper gerne i processen.

Spar 60% på brugsvandet

Solvarme kan spare op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem på 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg.

Du kan sikkert også spare mange kroner på energiforbruget i din bolig – kontakt Bedre Energi-vejlederen hos Viby VVS & Blik og hør hvordan!

Se mere om vores energiløsninger i vores inspirationskatalog her

 

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på anlæg:

Læs mere om:

Du kan også: