Få råd om Bedre Energi

Bedre Energivejlederen fra Viby VVS & Blik er din lokale, uvildige specialist med stor erfaring. Vi giver dig værdifulde råd om mulighederne i din bolig. Vi kalder det “Få råd om Bedre Energi” og vejleder om energisparetips til din bolig. Det kan være alt fra store investeringer i mere bæredygtig energi til isolering af varmerør, som kan hjælpe på varmeregningen. Vores know-how spænder vidt og bredt, og vi kan med sikkerhed rådgive dig om sparetips og tricks.

Små ændringer - stort udbytte

Har du fjernvarme eller naturgas, kan du med en vejrkompensationsenhed spare 10-15% på din varmeregning og opnå optimal temperatur i boligen. Du vil aldrig opleve temperaturnedgang i din bolig, for den holdes på samme niveau som tidligere. Men du vil kunne mærke på pengepungen, at du sparer flere tusinde kroner om året. Penge der kan bruges til meget andet.

Fyr dit gamle fyr og reducer varmeudgifterne

Skifter du det gamle oliefyr ud med et nyt, kan du spare over 30% på din varmeudgift og få en mere stabil varme i boligen. Kontakt os for at høre mere om mulighederne for udskift af gammelt oliefyr. Vi står klar til at hjælpe dig i processen med at vælge et nyt, pille det gamle ned, opsætte det nye og tilslutte det korrekt. Du kan trygt stole på, at vi gør vores arbejde til punkt og prikke.

Billigste energikilde ved mange m2

Ved fyring med pillebrændsel opnår du den laveste pris per varmeenhed (kWh). Pillefyr og stokerfyr er specielt fordelagtige ved opvarmning af større boliger. Kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør til en snak om mulighederne for at spare flere penge på dit pillefyr eller stokerfyr. Hos Viby VVS & Blik er vi specialister og hjælper dig i processen.

Spar 60% på brugsvandet

Med solvarme kan du spare op til 60% af udgiften til opvarmning af varmt brugsvand. I gennemsnit tjenes et installeret anlæg hjem på 8 år alt efter størrelse og eksisterende varmeanlæg. Kontakt Bedre Energi-vejlederen hos Viby VVS & Blik og hør, hvordan du kan spare mange kroner på energiforbruget i din bolig.

Se mere om vores energiløsninger i vores inspirationskatalog her.

 

Levering, installation og eftersyn af anlæg:

Læs mere om:

Du kan også: