Bliv vejledt i varme -og energiløsninger

Vi kan tilbyde dig professionel vejledning om den optimale energiløsning, fordi vi er uddannet energivejleder hos Teknologisk Institut. Dermed kan du få vejledning om både opvarmingsformen og klimaskærmen (vinduer, mure, isolering med videre) i din bolig.

Få et energitjek af din bolig

Vi gennemfører gerne et energitjek af din bolig og giver dig overblik over dine muligheder og de besparelser, der er forbundet med dem. Et energitjek består af en gennemgang af din bolig på 1-2 timer og konkrete forslag og beregninger på hvor meget du kan spare og hvor meget du skal investere i en ny og bedre energiløsning.

Vores kompetenceområder

Hos Bedre Bad - Bedre Energi Viby kan vi tilbyde sparring og vejledning til de forskellige energiformer. Vi har særligt stor erfaring med vedvarende energiløsninger såsom:

Rådgivning om muligheder for solvarmeanlæg

Solvarme er verdens mest forureningsfrie energikilde, der er kommet for at blive. Solvarmeanlæg er effektive også når det er overskyet. Solfangere udnytter nemlig den såkaldt diffuse stråling fra himlen og kan installeres på næsten alle bygninger – også på bygninger der ikke har sydvendt tag.

Husejere med solvarmeanlæg kan helt slukke fyret fra maj til september og derudover bruge solvarme som supplement resten af året. Vi rådgiver gerne om dine muligheder.

Vi lægger jordvarme

Har du plads omkring huset, kan vi hjælpe dig med at udnytte fordelene ved et jordvarmeanlæg. På det økonomiske område kan du spare helt op til 60 %, hvis du for eksempel skifter fra opvarmning med olie, men også med andre opvarmningsformer vil du opleve en stor økonomisk gevinst og en ren opvarmningsform.

Vi installerer dit jordvarmeanlæg på ca. en uge, inklusive nedgravning af slanger i ca. 100 cm dybde. Vi tilbyder også at re-etablere din have (græsplæne med videre), så du blot skal nyde din nye, billige opvarmningsform.

Lad os fortælle dig om dine muligheder og fordele ved jordvarme.

Du kan finde mere information om energiløsninger i vores inspirationskatalog.

Vi kan levere, installere og lave eftersyn på:

Gratis råd og sparring til varme og energi

Her er nogle få råd til bedre energi, der giver kan hjælpe dig med at spare penge på energi og opvarmning af boligen. Kunne du tænke dig et overblik over potentielle besparelser beregnet ud fra din energiform og boligs størrelse - så prøv vores gratis energimærkeberegner. Vi tilbyder også kyndig vejledning hvor vi kommer ud og foretager en undersøgelse af boligens energimæssige tilstand. Læs mere og book et energitjek her.