Reducer dit CO2-udslip og spar penge

I Danmark har vi et ambitiøst mål om at reducere vores CO2-udslip med 70 % inden 2030. Og du kan bidrage – endda uden at ændre vaner. Tilmed bliver din hverdag måske lidt lettere, mens din varmeregning bliver mindre.
Begynd med et Energitjek og få syn for, hvordan du både kan leve, som du gør i dag og spare penge samtidig med, at du reducerer dit CO2-aftryk.

Danfoss Produktopstilling pakke-KLAR-TIL-WEBSITE

Danfoss Ally Pakke

 • Intelligent varmestyring.
 • Kontroller både radiatorer og gulvvarme,
  når som helst og hvor som helst.
 • Spar op til 23% på dit varmeforbrug.
 • 8 stk. RA-N 10 eller RA-N 15 radioventiler.
 • 8 stk. Danfoss AllyTM termostater.
 • 1 stk. Danfoss AllyTM Gateway.

Pris inkl. levering og montering

Kr. 12.200,-

Bestil-nu

Grundfoss Cirkulationspumpe display

Grundfos Cirkulationspumpe

 • Minimer dit elforbrug.
 • Opnå energiforbrug på helt ned til 3 W.

Pris inkl. levering og montering

Kr. 4.590,-

Bestil-nu

Prisen er all inclusive

De priser, du ser hos os, er altid inklusive levering og installation. Der kommer ikke ekstraregninger for arbejdsløn eller andet. Og vi rydder op efter os og tager emballager og stumper med. Du kan trygt åbne dit hjem for Bedre Bad – Bedre Energi – læs mere Trygge løsninger her.

Moderne termostater sparer på varmen

Danfoss Ally gør det nemt at styre temperaturen i hele huset – og automatisk sænke temperaturen, når der ikke er nogen hjemme. Danfoss har beregnet, at man kan spare op til 23 % af varmeudgifterne ved automatisk temperatursænkning om natten, i arbejdstiden og ferien – og det er nemt med Danfoss Allys elektroniske og fjernstyrede termostater.
Hvis du i dag regulerer dine radiatorer med mere end 15 år gamle, manuelle ventiler, kan du ved at udskifte disse med Danfoss Ally termostater reducere varmeforbruget med op til 46 %.

Få nu skrottet dit oliefyr

Gør dig selv en tjeneste og udskift dit oliefyr med en varmepumpe – så sparer du over 5 tons CO2 om året* – og over 60 % af din varmeregning, ifølgeEnergistyrelsens sparenergi.dk. Der er faktisk ingen undskyldning for at beholde et oliefyr. Du får tilskud til at skrotte det og skattefradrag for arbejdslønnen. Og med øgede afgifter og stigende oliepriser bliver det dag for dag dyrere at beholde oliefyret. En varmepumpe vil tværtimod spare penge hver dag.
Du kan faktisk også spare både penge og CO2-udslip, hvis du udskifter et naturgasfyr med en varmepumpe.
(*: beregnet ved 2 voksne + 2 børn i 140 m2 bolig)

Små ting gør en stor forskel

Der kan være flere skjulte energisyndere i dit hus. Hvis din cirkulationspumpe har nogle år på bagen, kan du med fordel skifte til en ny intelligent model med et langt lavere energiforbrug – alene i strøm kan du spare op til 950 kr. om året. Det kan også være, at dine varmerør skal isoleres bedre, eller at du kan spare meget vand med et moderne toilet eller nye vandhaner. Alt sammen tiltag, som vil øge komforten i din hverdag og samtidig give dig betragtelige besparelser – og mindske din belastning af klimaet.

Begynd med et energitjek

Begynd hos Bedre Bad – Bedre Energi. Vores certificerede energivejleder kan give din bolig et Energitjek. Det giver dig overblik over hvilke energiforbedringer, du med fordel kan få lavet, hvad de koster og hvor store besparelser de vil give dig. Så kan du lettere prioritere, hvilke forbedringer du til have foretaget – og hvor du skal begynde.

Jeg vil gerne sænke mit CO2-aftryk med nedenstående løsning:

{loadposition co2-formular}

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 86 29 29 35
Mail info@viby-vvs.dk

Thomas Eggertsen Viby VVS

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op.

  Navn

  Email

  Telefon