Vi skaber nye badeværelser

Et lækkert, velindrettet badeværelse – til glæde for alle

Med et velindrettet, smukt og funktionelt badeværelse får alle i husstanden glæde af den forbedret komfort. Ved at lave nyt badeværelse eller renovere det eksisterende får du både et bedre indeklima og højere livsværdi, samt en stigning i din boligs værdi.

Dit helt personlige badeværelse

Vi giver dig mulighed for, at din individuelle smag og stil kommer til udtryk, så du til fulde kan forfølge dine ideer og drømme til badeværelset. Vi hjælper dig med viden og indsigt og leverer maser af inspiration til indretning af badeværelset. Det er dit individuelle valg, om det skal være:

  • et klassisk badeværelse
  • et minimalistisk badeværelse
  • et romantisk badeværelse
  • et topmoderne bademiljø - fyldt med de seneste features og funktionaliteter
  • et lille badeværelse med fokus på smarte opbevaringsløsninger

Brug vores ekspertise

Med vores ekspertise præsenterer vi dig for de bedst mulige løsninger – og når badeværelsetskal realiseres, udfører vi det med håndværksmæssig akkuratesse og professionalisme. Vi sørger for al planlægning, installation og montering af VVS-elementer, samt at hyre de relevante håndværkere ind, som vi har brugt før og har tillid til kan løse opgaven rettidigt og til perfektion. Hos os kan du have fuld tillid til, at alle aftaler overholdes omkring tidspunkt for færdiggørelse og pris.

Her kan du se referencer fra nyopførte badeværelser eller renovering af badeværelser, som Bedre Bad har udført over hele landet: Få inspiration her

Her skaber vi nye badeværelser

Vi skaber smukke og funktionelle badeværelser over hele Aarhus-området – bl.a. i Tranbjerg J, Viby J, Solbjerg, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager og Højbjerg.

Ring på tlf. 86 29 29 35 for at aftale et besøg i et inspirerende showroom sammen med os.

Se mere inspiration i vores inspirationskatalog her.

Bestil et gratis badtjek

Vi tilbyder gratis badtjek helt uforpligtende for dig. Et nyt badeværelse starter med et badtjek, hvor vi kommer hjem til dig, ser dit nuværende badeværelse og vurderer dine muligheder for f.eks.:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Vi rådgiver til en bedre løsning til dit badeværelse, så du har den bedste inspiration til at træffe de rigtige valg til dit nye badeværelse. Vi lytter til dine behov og ønsker og skræddersyer en gennemtænkt løsning til dit drømmebadeværelse. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om projektoplæg med tegninger, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse.

Klik her for at læse mere om vores badtjek

Læs mere om badeværelser: