Nyt badeværelse

Et lækkert, velindrettet badeværelse – til glæde for alle

Med et velindrettet, smukt og funktionelt badeværelse, får alle i husstanden glæde af den øgede komfort. Samtidig øges boligens værdi med et kæmpe plus den dag, hvor det skal sælges. Værdistigningen i boligens værdi er selvfølgelig ikke ensbetydende med at du skal lave nyt badeværelse eller renovere det eksisterende, men mere et udtryk for at du udover det bedre indeklima og en højere livsværdi, fordi du bevæger dig rundt på et mere lækkert badeværelse, også får en stigningen i boligens værdi den dag du vil sælge.

Dit helt personlige badeværelse

Vi giver dig mulighed for, at din individuelle smag og stil kan komme til udtryk for fuld kraft. Her kan du til fulde forfølge dine ideer og drømme.

Vi hjælper dig med viden og indsigt – og leverer maser af inspiration til indretning af badeværelset. Det er dit individuelle valg, om det skal være:

  • det klassiske badeværelse
  • det minimalistiske badeværelse
  • det romantiske badeværelse
  • det topmoderne bademiljø - fyldt med de seneste features og funktionaliteter
  • det lille badeværelse med fokus på smarte opbevaringsløsninger

Brug vores ekspertise

Med vores ekspertise er du på sikker grund. Vi præsenterer dig for de bedst mulige løsninger – og når badeværelsetskal realiseres, så udfører vi det med håndværksmæssig akkuratesse og professionalisme. Vi sørger for al planlægning og installering og montering af vvs-elementer. Derudover sørger vi for at hyre de relevante håndværkere ind i vores eget katalog. Det vil sige, at de håndværkere som murer vægge eller laver el i badeværelset, er håndværkere vi har brugt før og som vi har tillid til kan løse opgaven rettidigt og til perfektion.

Hos os kan du have fuld tillid til, at aftaler overholdes – både omkring tidspunkt for færdiggørelse og pris.

Se konkrete eksempler

Vi du se referencer fra nyopførte badeværelser eller renovering af badeværelser, som Bedre Bad har udført over hele landet? - Få inspiration her.

Her skaber vi nye badeværelser

Vi skaber smukke og funktionelle badeværelser over hele Aarhus-området – bl.a. i Tranbjerg J, Viby J, Solbjerg, Beder, Malling, Mårslet, Hasselager og Højbjerg.

Ring på tlf. 86 29 29 35 for at aftale et besøg i et inspirerende showroom sammen med os.

Se mere inspiration i vores inspirationskatalog her.

Kunne vi friste med et gratis badtjek?

Vi tilbyder gratis badtjek, som er helt uforpligtende for dig. Et nyt badeværelse starter med et badtjek! Du skal regne med at vi tager badtjekket seriøst, for vi kommer hjem til dig og ser dit nuværende badeværelse og vurderer derefter dine muligheder for f.eks.:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Vi rådgiver til en bedre løsning til dit badeværelse. Vores rådgivning er den bedste inspiration til at træffe de rigtige valg til dit nye badeværelse. Vi har fokus på at lytte til dine behov og ønsker til dit nye badeværelse og derefter skræddersyer vi en gennemtænkt løsning, der passer til dit drømmebadeværelse. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om projektoplæg med tegninger, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse.

Klik her for at læse mere om vores badtjek.

Læs mere om badeværelser: