OPFRISK BADEVÆRELSET PÅ BLOT 1 DAG!

Små ændringer kan gøre en kæmpe forskel. Hos Bedre Bad - Bedre Energi Viby VVS & Blik har vi gjort det nemt for dig at løfte dit nuværende badeværelse til et helt nyt og moderne niveau.

Se vores facelift pakkeløsninger nedenfor, der kan give dig følelesen af et helt nyt badeværelse ved blot at udskifte nogle få elementer som f.eks. vandhanen, toilet og toiletsædet, nyt spejl (f.eks. med indbygget lys) eller en moderne badevask.

Du kan opny et nyt og smukt badeværelse fra 22.925.- inkl. levering og montering.

Pakkeløsninger til dit nye badeværelse

Alle priser er baseret på en samlet bestilling og på montering og installering på eksisterende installationer.

Pakke 1

Samlet pakke 1

Du får i Pakke 1:

 • Grohe Eurosmart Medium

 • Ifö Spira med Pressalit sæde

 • Ifö Spira møbelpakke H:70 B:57 D:43

 • Ifö Option Spejl B:60

 • Grohe Euphoria 110 Mono

 • Grohtherm 800 termostat

Du får det hele leveret og monteret for 22.925‬,- kr.

Bestil enkelt og lækkert badeværelsespakke fra Bedre Bad Bedre Energi Viby VVS nu

Pakke 2:

Samlet pakke 2

Du får i Pakke 2:

 • Hansgrohe Talis E mat sort

 • Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

 • Hansgrohe Ecostat Comfort termostat mat sort

 • Duravit Rimless med sort sæde Pressalit Sway D2

 • Kriss Aura rundt spejl Ø60

 • Ifö Sense Art Møbelpakke sort B:60

Du får det hele leveret og monteret for 31.550,- kr.

Bestil din badeværelsespakke fra Bedre Bad Bedre Energi Viby VVS nu

Det er hurtigt, billigt og smart

Såfremt at du er tilfreds med fliser, gulv og væggene i dit badeværelse har du mange muligheder med vores facelift. Med vores facelift koster det ikke bondegård at renovere - og du er fri for at dit badeværelse ligner en byggeplads de efterfølgende mange uger. Faktisk kan vi i mange tilfælde udføre faceliftet på blot én dag.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er nysgerrig på hvilke muligheder vi kan tilbyde dig og dit badeværelse.

Ring nu for at blive klogere på smarte løsning til dit badeværelse

Oplev løftet komfort og nye farver

Selvom dit nuværende badeværelse måske kun har nogle få år på bagen, så er der siden kommet mange nye muligheder inden for teknologi og indretningsmuligheder. Du kan f.eks. opnå en bedre komfort og hygiejne med berøringsfri armaturer, toiletkummer uden skyllant, moderne douchetoiletter og meget mere. Det er også muligt at udskifte spejlet til et mere moderne med lys indbygget i spejlet. Dertil kommer de mange nye farver og overflader på vandhaner og blandingsbatterier, som du kan vælge imellem. Prøv noget nyt! Det vores anbefaling.

Vi gør det nemt at forny badeværelset

Når du beslutter at badeværelset godt kunne trænge til en fornyelse, så er det blot at tage kontakt til Bedre Bad - Bedre Energi Viby VVS. Tøv ikke med at fortælle hvordan du gerne vil have dit drømmebadeværelse. Du kan altid lade dig inspirere af vores pakkeløsninger vi har sammensat herunder. Hvis ikke du synes at vores løsningsforslag passer til dine behov og ønsker, så kan du sagtens udskifte dele af pakken med andre produkter - eller helt selv vælge hvilke installationer du ønsker at forny. Og skulle det ske at dit badeværelse trænger til at blive malet eller at fliserne trænger til en rens og omfugning, så løser vi også det for dig. Husk, at vi i mange tilfælde kan ordne alt det ovenstående på blot én enkelt dag.

Kontakt os - Bedre Bad - Bedre Energi Viby VVS - og forhør dig om dine muligheder og et prisoverslag. Hos os er levering og installation altid med i prisen, så du er fri for at bekymre dig om overraskende ekstraomkostninger. Vi rydder naturligvis også op efter os og sørger for bortskaffelse af eventuelle afmonterede elementer og emballager.

Kontakt os Bedre Bad Bedre Energi Viby VVS

Trygge løsninger – rent arbejde

Vi sørger for rent arbejde, så du trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Læs mere om Trygge løsninger her.

Vælg den ønskede løsning nedenfor: