Få inspiration til badeværelset

Bedre Bad er ekspert i totalløsninger og din genvej til det gennemførte badeværelse – skabt ud fra dine idéer og din badeværelsesinspiration. Du slipper for besværet, når vi forvandler dine drømme til virkelighed. Vi koordinerer hele indsatsen: Fra vores fagfolk laver indretningsforslag over håndværkernes opgaveløsning, til du kan slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse.Du skal blot bestemme dig for, hvilket badeværelse du øsnker. Så står vi hos Bedre Bad - Bedre Energi Viby for resten - selvfølgelig i samarbejde med dig. Efter at vi har aftalt, hvordan det hele skal være i forhold til design og lavpraktiske placeringer af møblerne, tager Viby VVS helt over. Vi koordinerer med håndværkerne og sørger for, at den løsning, vi inspirerede dig med, bliver ført ud i verden.

Lad dig inspirere

Her på siderne kan du se nogle af de mange badeværelser, som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Bliv også inspireret af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde. Hos Bedre Bad - Bedre Energi er vi ikke fastlåste på bestemte løsninger og designs. Vi har fokus på, at kundens inspirationsmønstre bliver udforsket. Det hjælper os til at blive endnu skarpere på nye badeværelser og praktiske installationer.

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger

Nye trends og ærlig rådgivning

Bedre Bad har fingeren på pulsen og giver dig badeværelsesinspiration med nye trends og teknologier. Vi lægger hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra vores mange års erfaring og ekspertise. Intet er for stort eller småt at tage op på vores møde. Hvis du går med drømme om en fed feature på dit badeværelse, så er det bare med at komme med idéen, så vi kan snakke den til ende. For her er alt muligt!

Se mere inspiration i vores inspirationskatalog her.

Bestil et gratis badtjek

Vi tilbyder gratis badtjek helt uforpligtende for dig. Et nyt badeværelse starter med et badtjek, hvor vi kommer hjem til dig, ser dit nuværende badeværelse og vurderer dine muligheder for f.eks.:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Vi rådgiver til en bedre løsning til dit badeværelse, så du har den bedste inspiration til at træffe de rigtige valg til dit nye badeværelse. Vi lytter til dine behov og ønsker og skræddersyer en gennemtænkt løsning til dit drømmebadeværelse. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om projektoplæg med tegninger, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse.

Læs mere om badeværelser: