Badeværelses inspiration

Bedre Bad er ekspert i totalløsninger og din genvej til det gennemførte badeværelse – skabt ud fra dine idéer og din badeværelses inspiration. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed. For vi koordinerer indsatsen: Fra vores fagfolk laver indretningsforslag over håndværkernes opgaveløsning lige frem til, at du kan slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse. Med andre ord: bestem dig for hvilket badeværelse du vil have. Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Viby og få os til at stå for resten - selvfølgelig i samarbejde med dig. Efter at vi har aftalt hvordan og hvorledes det hele skal være i forhold til design og lavpraktiske placeringer af møblerne, så tager Viby VVS helt over. Vi koordinerer med håndværkerne og sørger for at den løsning vi i første omgang inspirerede dig med - rent faktisk bliver ført ud i verden.

Lad dig inspirere

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser, som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde. Bid især mærke i hvor forskellige stilarterne kan være til badeværelserne. Vi hos Bedre Bad - Bedre Energi kæden er ikke fastlåst på nogle bestemte løsninger og designs. Vi har mere fokus på at kundens inspirationsmønstre bliver udforsket. Det hjælper bl.a. også os til at blive skarpe på nye badeværelser og praktiske installationer.

Klik her og se et udvalg af de nyeste Bedre Bad løsninger

Nye trends og ærlig rådgivning

Bedre Bad har fingeren på pulsen og giver dig badeværelses inspiration med nye trends og teknologier, som vi begejstret kan tale længe om. Samtidig lægger vi dog hånden på hjertet og rådgiver dig ærligt ud fra mange års erfaring og ekspertise. Er du interesseret i en bundærlig mening omkring en bestemt type løsning, så medbring den når vi skal snakke inspiration til dit nye badeværelse. Der er intet der er for småt til at blive taget op på vores møde og hvis du går med drømme omkring en eller anden fed feature på dit badeværelse, så er det bare med at medbringe idéen så vi kan snakke den til ende. For her er alt muligt. 

Se mere inspiration i vores inspirationskatalog her.

Kunne vi friste med et gratis badtjek?

Vi tilbyder gratis badtjek, som er helt uforpligtende for dig. Et nyt badeværelse starter med et badtjek! Du skal regne med at vi tager badtjekket seriøst, for vi kommer hjem til dig og ser dit nuværende badeværelse og vurderer derefter dine muligheder for f.eks.:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

Vi rådgiver til en bedre løsning til dit badeværelse. Vores rådgivning er den bedste inspiration til at træffe de rigtige valg til dit nye badeværelse. Vi har fokus på at lytte til dine behov og ønsker til dit nye badeværelse og derefter skræddersyer vi en gennemtænkt løsning, der passer til dit drømmebadeværelse. Hvis du ønsker det, laver vi gerne en aftale om projektoplæg med tegninger, tidsplan og tilbud på det nye badeværelse.

Læs mere om badeværelser: