Bad og bryggers

Med stor erfaring i gennemtænkte løsninger, skaber vi lækre badeværelser og funktionelle bryggerser. Opgaverne spænder vidt fra:

  • Installation af en enkelt vandhane over installation af komplette varme- og ventilationsanlæg til totalløsninger inden for bad og bryggers

Ingen opgave er for lille og ingen er for stor.

Vand, varme og afløb er ikke noget, du skal bruge energi på i hverdagen. Det skal bare virke. Vi sørger for, at dine installationer bliver udført korrekt – og med omtanke.

Skræddersyede løsninger

Nogle ønsker standard badeværelser, mens andre foretrækker de mere eksklusive løsninger. Nogle vil have det mest nødvendige, hvor andre ønsker at skabe et rum for velvære, afslapning og trivsel. Vi står for mangfoldighed i produkter og løsninger, og vi kan komme med oplæg, der er skræddersyet den enkelte families ønsker og behov.

Få besøg af os

Det koster ikke noget at få besøg og høre mere om mulighederne for en ny badeværelsesløsning i din bolig.
På de mere omfattende idéer og ønsker skitserer vi oplægget i en 3D tegning.
Den totale løsning fra A til Z begynder med gode råd og afsluttes med et komplet badeværelse eller bryggers klar til brug.

Tryg gennemgang af muligheder og showroom i Aarhus

Vi har adgang til et inspirerende showroom i Aarhus, hvor du på tæt hold kan undersøge materialer, farver, design og samtidig få ideer og rådgivning til dit nye badeværelse.
Kontakt os på tlf.: 86 29 29 35 for at træffe aftale om et besøg og se de mange muligheder.

Få også inspiration i vores inspirationskatalog

Læs mere om badeværelser: